Φωτογραφίες σκύλων πριν και μετά το κούρεμα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Φωτογραφίες σκύλων πριν και μετά το κούρεμα

Η Γκρέις Κον είναι φωτογράφος ζώων. Οι φωτογραφίες της που θα δείτε στη συνέχεια είναι από τη νέα σειρά φωτογραφιών της με τίτλο «Τριχωτό».
«Πάντα έβρισκα τις φωτογραφίες σκύλων πριν και μετά το κούρεμα πραγματικά αστείες», λέει η Κον. «Συνήθως δεν μοιάζει καθόλου ότι είναι το ίδιο σκυλί στις φωτογραφίες! Είχα την ιδέα να δημιουργήσω μια σειρά φωτογραφιών μέσα από την οποία θα παρουσιάζω αυτή την ακραία μεταμόρφωση. Κάθε σκύλος αφέθηκε να μακρύνει πολύ περισσότερο το τρίχωμά του από το κανονικό για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Υπάρχει κάτι πολύ αστείο σε ένα σκυλί με τόσο μακρύ τρίχωμα. Μερικά δεν μπορούν καν να δουν!
Όλα τα σκυλιά έχουν καλλωπιστεί σύμφωνα με το ιαπωνικό στυλ περιποίησης, το οποίο δεν ακολουθεί τα συνήθη πρότυπα περιποίησης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Μετά το κούρεμα και την φροντίδα το σκυλί μοιάζει απίστευτα αξιολάτρευτο και αναδεικνύει τα μοναδικά χαριτωμένα χαρακτηριστικά του. Αυτά τα κουρέματα είναι έργα τέχνης – κάθε κούρεμα διαρκεί ώρες και γίνεται μόνο με ψαλίδι. Ελπίζω να σας αρέσουν!»
Μπίγκι Σμολ Πρινskyloi-kourema-1Μπίγκι Σμόλ Μετάskyloi-kourema-2Ρόκο Πρινskyloi-kourema-3Ρόκο Μετά (καλλωπισμός: Πατρίσια Σουγκιχάρα)skyloi-kourema-4
Χέρμαν Πρινskyloi-kourema-5Χέρμαν Μετά (grooming: Cindy Reyes)skyloi-kourema-6Ράιντερ Πρινskyloi-kourema-7Ράιντερ Μετά (grooming: Koko Fukaya)skyloi-kourema-8Λάνα Πρινskyloi-kourema-9Λάνα Μετά (grooming: Koko Fukaya)skyloi-kourema-10Αθηνά Πρινskyloi-kourema-11Αθηνά Μετά (grooming: Donna Owens)skyloi-kourema-12Τέντι Πρινskyloi-kourema-13Τέντι Μετά (grooming: Donna Owens)skyloi-kourema-14Γιούκι Πρινskyloi-kourema-15
Γιούκι Μετά (grooming: Alyson Ogimachi)
skyloi-kourema-16

Πηγή: www.dinfo.gr