Samsung: Πατέντα για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ευαίσθητο στην πίεση κάτω από την οθόνη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Samsung: Πατέντα για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ευαίσθητο στην πίεση κάτω από την οθόνη

Η Samsung υπέβαλε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας στη σχετική υπηρεσία KIPRIS στη Νότια Κορέα για έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ευαίσθητο στην πίεση που τοποθετείται κάτω από την οθόνη ενός smartphone, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι πρόκειται για μία τεχνολογία που θα κάνει τον ντεμπούτο της στα επερχόμενα Galaxy S9 και S9+ ή (το πιο πιθανό) στο Galaxy Note 9.
samsung-patent-in-screen-fingerprint-sensor-3-1024x762
Γνωρίζουμε ότι η κορεατική εταιρεία εδώ και καιρό προσπαθεί να τελειοποιήσει την εν λόγω τεχνολογία, παρόλο που έως τώρα ένα σφάλμα, που οδηγούσε την οθόνη να παρουσιάζει ανομοιογενή επίπεδα φωτεινότητας, εμπόδιζε την εξέλιξή της.
Galaxy-Note-9-Fingerprint
Όσον αφορά τώρα το Galaxy Note 9, οι πληροφορίες θέλουν τη συσκευή να αποτελεί μία πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του Galaxy Note 8, που θα διατηρεί την οθόνη Infinity, ενώ η Samsung θα προσπαθήσει να βελτιώσει σημαντικά το S-Pen. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στις αρχές του μήνα, ο BJ Kang του Global Group Planning Group της Samsung, αποκάλυψε ότι θα διαθέτει επίσης βελτιωμένη κάμερα.