Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Γιούτα: Ένας νεκρός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Γιούτα: Ένας νεκρός


Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Γιούτα: Ένας νεκρόςΣύμφωνα με ανακοίνωση του πανεπιστημίου ο δράστης είναι λευκός, φοράει μαύρα ρούχα και έχει ένα δάκρυ - τατουάζ στο πρόσωπό του

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το πανεπιστήμιο της Γιούτα μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ύποπτος είναι λευκός, φοράει μαύρο παλτό, τζιν παντελόνι, σκούφο στο κεφάλι και έχει ένα δάκρυ-τατουάζ στο πρόσωπό του. Θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος.

Λέγεται Όστιν Μπουτέν είναι 24 ετών, ενώ περίπου δύο ώρες μετά τους πυροβολισμούς και ενώ ο ύποπτος εξακολουθεί να διαφεύγει, δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία του. 



Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που με τη βοήθεια ελικοπτέρου τον αναζητούν.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στον χώρο του Πανεπιστημίου και όχι μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία, όμως όλοι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι πήραν εντολή να βρουν ασφαλές καταφύγιο μέχρι να λήξει ο συναγερμός. Η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ έχουν διακοπεί και τα δρομολόγια των τρένων.

Αργότερα έγινε γνωστό πως ο ύποπτος πυροβόλησε και σκότωσε έναν άντρα που οδηγούσε ένα βαν, κοντά στο πανεπιστήμιο. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του και το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται.