Ο ταύρος τον κάρφωσε στον λαιμό και εκείνος επέστρεψε και τον σκότωσε (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ο ταύρος τον κάρφωσε στον λαιμό και εκείνος επέστρεψε και τον σκότωσε (photos)

post-feature-imageΗ ταυρομαχία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ταύρος ρίχνει το έδαφος τον ταυρομάχο. Ο τελευταίος δεν προλαβαίνει να καλυφθεί. Τα κέρατα του ταύρου καρφώνονται στον λαιμό του και σε δύο ακόμη σημεία του σώματός του. Ο matador μεταφέρεται αιμόφυρτος στα αποδυτήρια. Η μάχη όμως, δεν είχε κριθεί. Ο βαριά τραυματισμένος ταυρομάχος επιστρέφει στην αρένα και σκοτώνει τον ταύρο.

Το παραπάνω σκηνικό εκτυλίχθηκε στην αρένα του Σαν Μάρκο, στο Μεξικό. Οι ταυρομαχίες που διοργανώθηκαν είχαν ιερό σκοπό. Να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες από τους σεισμούς του Σεπτεμβρίου. Ήταν μία φιλανθρωπική εκδήλωση, με το ιδιαίτερο χρώμα της μεξικάνικης κουλτούρας, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Ο 35χρονος matador Αρτούρο Μαχίας, έφτασε λίγα... εκατοστά πριν το όνομά του γραφτεί στη μακριά λίστα των ταυρομάχων που έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην αρένα. Δέχθηκε ένα χτύπημα στον λαιμό και άλλα δύο στο σώμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της αρένας, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ματωμένος, αλλά με την οργή να βράζει μέσα του, ο Μεξικάνος ταυρομάχος επέστρεψε στην αρένα, πάλεψε με τον ταύρο και τελικά τον σκότωσε. 
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook... (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)









Πηγή: protothema.gr