Παρουσιάστρια «λύγισε» on air αφού έφαγε το πιο καυτερό τσιπ τορτίγιας στον κόσμο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Παρουσιάστρια «λύγισε» on air αφού έφαγε το πιο καυτερό τσιπ τορτίγιας στον κόσμο

Παρουσιάστρια «λύγισε» on air  αφού έφαγε το πιο καυτερό τσιπ τορτίγιας στον κόσμο«Για να ξεπεράσω την κάψα ήπια ένα μπουκάλι νερό, ένα ποτήρι γάλα, μια κουταλία μέλι και τρεις καραμέλες μέντα» περιέγραψε η Νατάλι Τίσνταλ.
Ντροπιαστική ήταν η κατάληξη της προσπάθειας μιας παρουσιάστριας στο Ντένβερ να συμμετάσχει on air σε έναν άτυπο διαγωνισμό αντοχής στο πιο καυτερό τσιπ τορτίγιας στον κόσμο.


Η Νατάλι Τίσνταλ μαζί με τους συμπαρουσιαστές της στο κανάλι KWGN του Ντένβερ αποφάσισαν να λάβουν μέρος στην πρόκληση One Chip Challenge που απαιτούσε από τους ίδιους να φάνε ένα τσιπ με την πιο καυτερή κόκκινη πιπεριά του πλανήτη - το όνομα της είναι Carolina Reaper.

Αν και όλοι οι παρόντες στο πάνελ με το που μάσησαν το πρώτο κομμάτι άρχισαν να κοκκινίζουν, να ψάχνουν νερό και να σχολιάζουν μεγαλόφωνα το κάψιμο που ένιωθαν, η Νάταλι έκανε ένα βήμα περισσότερο καθώς δεν άντεξε και «έβγαλε τα σωθικά της».
«Ω, η Νάταλι έκανε εμετό. Δεν πάμε καλά» σχολίασε ένας από τους άλλους δημοσιογράφους.

«Πίστευα ότι θα αντέξω μέχρι που αποφάσισα να ξεπλύνω το στόμα μου με μια γουλιά καφέ. Δεν μπορούσα να ανασάνω και ένιωθα ότι έβγαιναν φλόγες από το στόμα, τη μύτη και τα αυτιά μου. Για να ξεπεράσω την κάψα ήπια ένα μπουκάλι νερό, ένα ποτήρι γάλα, μια κουταλία μέλη και τρεις καραμέλες μέντα. Μια ώρα μετά το τσιπ συνέχισα να έχω κρυάδες και πονοκέφαλο. Μετά από τρεις ώρες ένιωθα ακόμα ότι με είχαν δείρει. Και να φανταστείτε ότι μοιράστηκα το μερίδιό μου με έναν εκ των συμπαρουσιαστών μου. Είναι τρέλα» περιέγραψε η ίδια η δημοσιογράφος την εμπειρία της με ανάρτησή της στο Facebook.