Πάγκο με Μπαρτσελόνα ο Φορτούνης, ενοχλήσεις ο Εμενίκε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Πάγκο με Μπαρτσελόνα ο Φορτούνης, ενοχλήσεις ο Εμενίκε

Πάγκο με Μπαρτσελόνα ο Φορτούνης, ενοχλήσεις ο ΕμενίκεΜε αιμάτωμα αποχώρησε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν προορίζεται για βασικός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ένα αιμάτωμα στον μηρό αποκόμισε ο Κώστας Φορτούνης στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 


Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών δέχθηκε μία γονατιά του Βαγγέλη Οικονόμου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με την ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. 

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να προπονηθεί σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως ο Τάκης Λεμονής δεν προσανατολίζεται να τον ξεκινήσει κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.  
Ο Έλληνας τεχνικός θέλει τον Φορτούνη φρέσκο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Από την πλευρά του, ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν ήταν ούτε χθες στο 100% για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Η κατάσταση του Νιγηριανού επιθετικού θα επανεκτιμηθεί στη σημερινή προπόνηση, καθώς η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Βαρκελώνη. 

Επίσης, από το «μικροσκόπιο» των γιατρών της ομάδας θα περάσουν και οι Ρομαό-Οφόε που δέχθηκαν κάποια χτυπήματα στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πηγή: sport-fm.gr