«Βόμβα» στο Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

«Βόμβα» στο Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς!

post-feature-imageΠανικός στην παραγωγή του Nomads!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος όπως είδαμε στο χθεσινό (05/10/2017) επεισόδιο δεν περνά και την καλύτερή του φάση στο reality επιβίωσης, έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και γνωστός tattoo artist αποκάλυψε σε δημοσιογράφο του Nomads ότι σκέφτεται να αποχωρήσει, καθώς πιέζεται πάρα πολύ ψυχολογικά με όσα συμβαίνουν στις Φιλιππίνες.

Το εν λόγω απόσπασμα δεν μεταδόθηκε ποτέ από το σταθμό, ενώ άνθρωποι της παραγωγής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσαν να μεταπείσουν τον παίκτη, χρησιμοποιώντας κάθε… πιθανό και απίθανο επιχείρημα.

Προς ώρας, ο... κίνδυνος αποχώρησης μοιάζει να αποσοβίστηκε, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Μαυρίδης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά και από την ψήφισή του προς αποχώρηση από όλους τους συμπαίκτες του.

Τον είδαμε, άλλωστε, να καταρρέει μπροστά στην κάμερα και να λέει με λυγμούς πως βρίσκεται πλέον σε απόγνωση.

«Είμαι σε απόγνωση ρε μαλ…. Όταν μιλάω, δεν μιλάω καλά, και όταν δεν μιλάω, δεν μιλάω καλά. Τι να κάνω ρε μαλ….; Έχω τρελαθεί», ανέφερε.

Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Μόνο τα επόμενα επεισόδια θα το δείξουν!

Πηγή: newsbomb.gr