Nomads: «Είναι ψυχροί εκτελεστές!» Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την ομάδα των Ωκεανών! (βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Nomads: «Είναι ψυχροί εκτελεστές!» Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την ομάδα των Ωκεανών! (βίντεο)

Στο Πρωινό σχολίαζαν τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στο Nomads, που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.

«Ήταν το πιο εντυπωσιακό αγώνισμα χτες, και ξαφνικά εκεί που η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν ένα αμίλητο σχεδόν κορίτσι, εκνευρίστηκε που την ψήφισαν. Τι να πω για το Δημήτρη Αλεξάνδρου που έφερε τη νίκη στη Φωτιά;» αναφώνησε ο Θέμης Γεωργαντάς.
«Δικαιολογημένα έβγαλε παράπονο, είχε ένα δίκιο, την ψήφισαν όλοι!» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, ενώ σχολιάστηκαν και τα «βέλη» της στην ομάδα της, με την ίδια να μη θεωρεί αληθινές όλες τις συμπεριφορές της ομάδας της.
«Δεν περιμένεις από αυτούς να κάνουν μια ίντριγκα! Λέει την αλήθεια όμως! Ήταν ψυχροί εκτελεστές. Δεν έβγαλαν καθόλου συναίσθημα. Είπαν ότι ο αδύναμος κρίκος είναι η Ευαγγελία, θα βγάλουμε αυτή υποψήφια! Και φαίνεται δυνατή! Ένα δυνατό κορίτσι, από τον τρόπο που στέκεται!» κατακεραύνωσε τους Ωκεανούς η παρουσιάστρια.

«Κι όμως, βάζει ίντριγκα! Με αυτά που λέει για την Όλγα! Την έχει απομονώσει η ομάδα της, δεν την άφηναν να παίξει, ενώ ήθελε!» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός. «Η Όλγα ήταν μόνο χτες καλή! Γενικά δεν το ‘χει! Της έκοψαν τα φτερά με την ψήφο!» είπαν Σοφία και Κλεοπάτρα, «αδειάζοντας» τη σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη, επισημαίνοντας ότι δεν της έχουν δώσει τις ευκαιρίες που ζήτησε.

«Η άλλη όταν ψήφιζε η Όλγα έκλεινε τα αυτιά της, μην ακούσει το όνομά της, τρομερό!» είπε για τη Δήμητρα Φραντζή ο Κώστας Τσουρός. «Εμένα με απογοήτευσε ο Ζαμπίδης με την ειρωνεία του!» επεσήμανε η Σοφία Τουντούρη. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: