Διαρροή: Χαμός σήμερα στο Nomads! Ένα μικρό spoiler πριν το επεισόδιο! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Διαρροή: Χαμός σήμερα στο Nomads! Ένα μικρό spoiler πριν το επεισόδιο!

Σήμερα οι ομάδες θα αγωνιστούν στο πιο κρίσιμο αγώνισμα που δεν είναι άλλο από αυτό της ασυλίας που ο καθένας θέλει να κερδίσει όσο τίποτα άλλο για τους δικούς του λόγους. Οι Νομάδες της Φωτιάς μετά τη χθεσινή συμμαχία σε βάρος τους θέλουν κερδίσουν, τόσο για να πάρουν εκδίκηση για τα χθεσινά γεγονότα όσο και για να διατηρήσουν την αριθμητικής τους ακεραιότητα.

Οι νομάδες της Ζούγκλας μετά την αποχώρηση της Εύης Ιωαννιδου δεν θέλουν με τίποτα να βρεθούν ξανά σε θέση να ψηφίσουν συμπαίκτη τους για αποχώρηση που μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και σε αποχώρηση, καθώς θα αναγκαστούν να συνεχίσουν με πέντε μόνο παίκτες την ώρα που οι αντίπαλοί τους θα έχουν επτά.
Οι Νομάδες του Ωκεανού από την πλευρά τους θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις με τις πρώτες και τις δεύτερες θέσεις την ώρα που φαίνεται ότι είναι η πιο δεμένοι ομάδα με την καλύτερη φυσική κατάσταση και ψυχολογία. Βέβαια τίποτα δεν θα κριθεί από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, αφού αύριο θα γίνει το δεύτερο από το οποίο θα προκύψει ο τρίτος υποψήφιος που μαζί με τους υπόλοιπους δυο που θα μάθουμε σήμερα θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.


Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας ονομάζεται “river surf boat ” και θα γίνει ως εξής: Δύο παίκτες από κάθε ομάδα θα ανέβουν πάνω σε μια σχεδία. Θα κωπηλατήσουν με τα χέρια μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ξύλινη γέφυρα, από την οποία θα πρέπει να απελευθερώσουν ένα κουπί. Εν συνεχεία θα περάσουν κάτω από άλλες δυο γέφυρες που θα βρουν στην πορεία τους. Όταν θα φτάσουν στην τελευταία γέφυρα, θα πρέπει να λύσουν και να ξεκρεμάσουν ένα σωσίβιο. Στο τέλος της διαδρομής, θα πρέπει να στηριχτούν πάνω στη σχεδία τους και να πετάξουν το σωσίβιο, ώστε να το περάσουν στο στύλο. Η ομάδα που θα το καταφέρει, θα κερδίσει έναν πόντο.

Πηγή: www.thepressroom.gr