Nomads: Ο Αλεξάνδρου κέρδισε τον Ζαμπίδη στην μάχη των αρχηγών - Τα δάκρυα του Μαυρίδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Nomads: Ο Αλεξάνδρου κέρδισε τον Ζαμπίδη στην μάχη των αρχηγών - Τα δάκρυα του Μαυρίδη

Nomads: Ο Αλεξάνδρου κέρδισε τον Ζαμπίδη στην μάχη των αρχηγών - Τα δάκρυα του ΜαυρίδηΠαρά τον τραυματισμό του ο Αλεξάνδρου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του - Τρίτος ο Παρασκευάς που δεν άντεξε από την πείνα - Ξέσπασε μπροστά στην κάμερα για την υποψηφιότητά του ο Μαυρίδης

Έντονο ήταν το σημερινό επεισόδιο του Nomads, το οποίο περιελάμβανε μεγάλη έκπληξη στο αγώνισμα, ενώ σημαδεύτηκε και από το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στην κάμερα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή ημέρα αφορούσε μόνο στους αρχηγούς των τριών ομάδων. Σε ένα απαιτητικό - για ακόμη μία φορά - αγώνισμα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου των Νομάδων της Φωτιάς, παρόλο που είχε έναν τραυματισμό στο πόδι από την Τρίτη, έδειξε ότι αποτελεί ισχυρό αντίπαλο κερδίζοντας το φαβορί Μιχάλη Ζαμπίδη της ομάδας του Ωκεανού. Ο τρίτος αρχηγός, ο Λευτέρης Παρασκευάς της Ζούγκλας, ήταν το φυσιολογικό αουτσάιντερ λόγω πείνας και κακουχιών.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίδης

Το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες για αποχώρηση και είναι υποψήφιος μαζί με την Εύη Ιωαννίδου και τον Φώτη Φιλιππόπουλο, στενοχώρησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist δεν άντεξε και όντας σε απόγνωση έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα.
«Συζητήσαμε κάποια πράγματα με τα παιδιά. Συνειδητοποίησα ότι πάλι εμένα θα ψηφίζανε. Ήμουν στον κόσμο μου. Νόμιζα ότι ψηφίζουν με βάση όποιον δεν μπορεί να βοηθήσει τον άλλον», ανέφερε και στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα.

«Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε απόγνωση. Όταν  μιλάω, δεν μιλάω καλά, τι να κάνω; Θα χαιρόμουν παραπάνω εάν κέρδιζε ο Λευτέρης γιατί ξέρω εκεί κάτω οι άλλοι υποφέρουν. Τι να το κάνω το γουρουνόπουλο; Κατάλαβα ότι είμαι μόνος. Δεν θα απομονωθώ», είπε.



Το φεστιβάλ της λάσπης
Στα ευχάριστα απρόοπτα του επεισοδίου ήταν το παραδοσιακό φεστιβάλ λάσπης στο νησί Παλαγουάν των Φιλιππίνων που έδωσε στους παίκτες, αλλά και στους τηλεθεατές μια μοναδική εικόνα από την τροπική χώρα. Μάλιστα οι παίκτες έδειξαν να το διασκεδάζουν! 
protothema.gr