NBA: Συνεχίζει τα… όργια και γράφει ιστορία ο Αντετοκούνμπο! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

NBA: Συνεχίζει τα… όργια και γράφει ιστορία ο Αντετοκούνμπο! (video)

Ασταμάτητος παρουσιάζεται ο «Greek Freak» στα πρώτα του παιχνίδια στο NBA για τη φετινή σεζόν, καθώς ήταν αυτός που οδήγησε τους Μπακς στη νίκη 103-94 επί των Χόρνετς, γράφοντας ιστορία.
NBA: Συνεχίζει τα… όργια και γράφει ιστορία ο Αντετοκούνμπο! (video)Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βαλθεί να αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν στον «μαγικό κόσμο» και κάτι ότι μπορεί για να αποδείξει πως μπορεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των σούπερ σταρ του NBA. Λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του σε παίκτη της εβδομάδας, ο Έλληνας άσος σημείωσε ένα ακόμα double double με 32 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 τάπες και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμα νίκη.
Ο διεθνής σούπερ σταρ έγραψε ιστορία για την ομάδα του Μιλγουόκι, μια και έχει πετύχει 147 πόντους στους 4 πρώτους αγώνες του συλλόγου και έσπασε το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 146 πόντους. Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε την 30άρα και στους 4 πρώτους αγώνες των «Ελαφιών».
Πάντως, κόντρα στους Χόρνετς, που αποδείχθηκαν σκληρό… καρύδι, ο Έλληνας άσος είναι την… βοήθεια του Κρις Μίντλετον με 20 πόντους, ενώ 15 πρόσθεσε ο Μίρζα Τελέτοβιτς. Για τους ηττημένους, ο Καμίνσκι είχε 18 πότνους και τον ακολούθησαν οι Τζέρεμι Λαμπ (17 π.) και Κεμπά Ουόλκερ (15 π.).
Δείτε…