Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη (vid)

Μαφιόζικο απειλητικό μήνυμα σε φίλο του Μιχάλη Λεμπιδάκη (vid)Ένα περίεργο περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου μετά τον εντοπισμό ενός ματωμένου κεφαλιού από ζώο έξω από την επιχείρηση Κρητικού επιχειρηματία κίνηση που ισοδυναμεί με ευθεία απειλή
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει στα χέρια της ένα βίντεο που καταγράφει καρέ - καρέ τις κινήσεις των δραστών που αναζητά, αλλά και στοιχεία για το ενδεχόμενο η πράξη αυτή να είναι αποτέλεσμα επαγγελματικού ανταγωνισμού, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ο επιχειρηματίας είναι στενότατος φίλος του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκηενώ το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (25/10) και έγινε αντιληπτό από εργαζόμενο της επιχείρησης, ο οποίος πήγε νωρίς το πρωί να ανοίξει την επιχείρηση και βρέθηκε μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα. Μπροστά στο ματωμένο κεφάλι ενός γουρουνιού.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία μετά από καταγγελία, που έγινε από τον ίδιο τον επιχειρηματία, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Βίντεο καταγράφουν τις κινήσεις τους

Παράλληλα, η προσοχή των αστυνομικών επικεντρώνεται και στα βίντεο που έχουν συλλέξει από επιχειρήσεις, γύρω από το συγκεκριμένο σημείο, όπου εικονίζονται τρία πρόσωπα, κουκουλοφόροι, οι δύο με μοτοσυκλέτα και ο τρίτος με αυτοκίνητο.
Το ένα άτομο όπως διακρίνεται και στο βίντεο είναι εύσωμο και τα άλλα δύο πιο αδύνατα. Κινήθηκαν προς την είσοδο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ακόμα να τραβούν φωτογραφία από τα «κατορθώματά» τους μπροστά στην είσοδο της επιχείρησης.
Την ίδια στιγμή εξετάζεται και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στη μέση κάποια επαγγελματική αντεκδίκηση που να αφορά στο συγκεκριμένο επιχειρηματία, όμως λόγω της χρονικής συγκυρίας η προτεραιότητα που δίνεται είναι στο σενάριο κάποιος να ήθελε να στείλει μήνυμα στον συγκεκριμένο επιχειρηματία εξαιτίας της στενής σχέσης του με τον απαχθέντα Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Δείτε το βίντεο!