Λαμία-Πανιώνιος 1-0: «Κεραυνός» Μπλάζιτς… έκαψε τους «πάνθηρες»! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Λαμία-Πανιώνιος 1-0: «Κεραυνός» Μπλάζιτς… έκαψε τους «πάνθηρες»!

Λαμία-Πανιώνιος 1-0: «Κεραυνός» Μπλάζιτς… έκαψε τους «πάνθηρες»!Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου χάρη στο φοβερό γκολ του Μπλάζιτς, στο πρώτο της παιχνίδι στη φυσική της έδρα!
Με τον καλύτερο τρόπο έκανε… πρεμιέρα στο «σπίτι» της η Λαμία στην Super League, μια και πανηγύρισε τη νίκη 1-0 επί του Ιστορικού, το βράδυ της Δευτέρας (2/10) στο ματς που «έκλεισε» την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία.

Παράλληλα, το «συγκρότημα» του Μπάμπη Τεννέ, προκάλεσε την πρώτη ήττα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και παράλληλα την ανάγκασε στην πρώτη της ήττα στην Super League, στερώντας της την δυνατότητα να ανέβει στην πρώτη θέση, μετά την ήττα της ΑΕΚ και την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε μία… ανάσα από το γκολ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Σπιριντόνοβιτς «κρέμασε» τον Παπαδόπουλο, όμως, ο Αναστασιάδης με απίστευτη προσπάθεια έδιωξε πάνω στην γραμμή. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, ο Μασούντ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Γεσίλ, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να σκοράρει, έπειτα από την εξαιρετική επέμβαση του Παπαδόπουλου.

Το ίδιο… σκηνικό συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, όταν ο Ιστορικός απειλούσε, αλλά ο Παπαδόπουλος είχε σηκώσει… τοίχος μπροστά από την εστία του. Στο 25ο λεπτό ο Γεσίλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, όπως και δύο λεπτά αργότερα ο Σπιριντόνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος, η Λαμία προσπάθησε να βγει πιο… μπροστά και απείλησε στο 52’ με τον Μπλάζιτς που έπιασε το κοντινό σουτ, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε και στο 61’ ο Παντελιάδης δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά στο 64’ ο Σπιριντόνοβιτς και στο 71’ ο Μασούρας είδαν τον Παπαδόπουλο να αντιδρά σωστά στις… απειλές τους.

Όμως, στο 78ο λεπτό ο Μπλάζιτς έβαλε… φωτιά στο ΔΑΚ Λαμίας. Έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου, η μπάλα έφτασε στον άσο των γηπεδούχων, ο οποίος με… ξερό κεραυνό έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Κότνικ γράφοντας το 1-0. Μάλιστα, ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γκιοατά στο 80ο λεπτό.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος (34’ Βουό) Ομο, Μπλάζιτς, Ακόστα (74’ Φράγκος), Πίτι (67’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος (86’ Κάργας), Σαββίδης (65’ Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου (65’ Μασούρας), Γεσίλ. onsports.gr