Γονείς-τέρατα έκαναν απάνθρωπες φάρσες στα παιδιά τους και τις ανέβαζαν στο Youtube. Δείτε ποια είναι η τιμωρία τους! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Γονείς-τέρατα έκαναν απάνθρωπες φάρσες στα παιδιά τους και τις ανέβαζαν στο Youtube. Δείτε ποια είναι η τιμωρία τους!

Γονείς-τέρατα έκαναν απάνθρωπες Φάρσες στα Παιδιά τους και τις Ανέβαζαν στο Youtube. Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία τους!Ένας άντρας, του οποίου τα δημοφιλή βίντεο τον έδειχναν να κάνει φάρσες στα δυο του παιδιά, έχασε την επιμέλειά τους από την βιολογική τους μητέρα. Την Δευτέρα, η Rose Hall, η βιολογική μητέρα των δύο νεαρών παιδιών του Mike Martin, Cody, 9 και Emma, 12, ανέβασε ένα βίντεο με τον δικηγόρο της, Tim Conlon, λέγοντας πως πήρε την επιμέλεια των παιδιών της.
43
Ο λόγος ήταν επειδή ο πατέρας τους τους έκανε συνεχώς φάρσες μαζί με την καινούργια του γυναίκα, Heather.


“Είναι πολύ ενοχλητικό και μου ραγίζει την καρδιά το να βλέπω τα παιδιά μου να κακοποιούνται.”  Τα παιδιά τους ήταν οι “πρωταγωνιστές” ή τα “θύματα” ανάλογα το πώς το έβλεπε κανείς. Το κανάλι τους, DaddyoFive, είχε φτάσει να έχει 760,000 συνδρομητές.
44
Στα βίντεο στα οποία κάνει φάρσες στο μικρό του γιο, Cody, πολλοί είπαν πως η στάση του είναι πολύ λάθος και πως αγγίζει τα όρια της κακοποίησης.


Ένα από τα βίντεο δείχνει τον Martin να προσπαθεί να πείσει τον Cody πως τον έχει υιοθετήσει άλλη οικογένεια, να τον σπρώχνει και να ματώνει την μύτη του (αν και ισχυρίστηκε πως το αίμα ήταν ψεύτικο). Ένα άλλο τον δείχνει να σπάει το X-box του με σφυρί, να του φωνάζει για κάτι που δεν έκανε και να τον βρίζει.
45
Συχνά ο Cody κατέληγε να κλαίει και να ουρλιάζει ή να πετάει πράγματα από τα νεύρα του. Σε ένα από αυτά απείλησε ακόμα και να αυτοκτονήσει. “Μισώ τον εαυτό μου, απλά σκότωσέ μου.” Συνήθως ενώ ο πατέρας βασανίζει τον Cody, ο μεγαλύτερος αδερφός του τραβάει βίντεο για το κανάλι.
46
Μετά από μια ηλεκτρονική αναφορά, μαζεύτηκαν 19,000 υπογραφές για να γίνει έρευνα στην οικογένεια η οποία ζει στην Baltimore του Maryland.
Η Hall είπε πως της είχε πάρει παράνομα τα παιδιά το 2014 όταν την έβαλε με το ζόρι να υπογράψει τα χαρτιά σχετικά με την επιμέλειά τους. Στις 22 Απριλίου, το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο ζητώντας συγγνώμη για ένα προηγούμενο βίντεο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.
47
Το ζευγάρι έβγαζε περίπου $200,000 με $350,000 τον χρόνο από το κανάλι. “Μπορούσαμε να τους προσφέρουμε πολλά περισσότερα από πριν. Νιώθαμε πως κάναμε το καλύτερο για εκείνα. Λυπάμαι για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα βίντεό μας.”
48
Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στις 12 Απριλίου, φαίνεται ο Cody, όπως συνήθως, να κλαίει. Όπως εξηγεί η Heather, αποφάσισαν να κάνουν φάρσα στον Cody ρίχνοντας μελάνι στο χαλί και προσπαθώντας να το χρεώσουν σε εκείνον ενώ δεν είχε κάνει κάτι.
49
Του φωνάζουν πολύ άσχημα ενώ εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, κάτι που τους κάνει να φωνάζουν ακόμα περισσότερο. Τελικά του λένε πως όλα ήταν μια φάρσα αν και δεν φαίνεται να χαμογελάει.
Πολλοί είπαν πως παρόλο που το έκαναν για πλάκα, τα παιδιά τους φαίνεται να περνάνε πολύ δύσκολα και να πιέζονται χωρίς λόγο. Πολλοί σχολίασαν πως πρόκειται για κακοποίηση και πως κανέναν παιδί δεν θα πρέπει να υπόκειται σε τόση πίεση.
Εσείς τι πιστεύετε;