Galaxy Note8: ισοβαθμεί με το iPhone 8 Plus σαν το κορυφαίο camera phone! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Galaxy Note8: ισοβαθμεί με το iPhone 8 Plus σαν το κορυφαίο camera phone!

galaxy note8Τον τίτλο του κορυφαίου camera phone στην αγορά κατέχει από χθες το Samsung Galaxy Note8, μαζί με το iPhone 8 Plus – σύμφωνα με το DxOMark, την πλατφόρμα ελέγχου των imaging χαρακτηριστικών σε κάμερες, smartphones κ.α. παγκοσμίως.
Το flagship της Κορεατικής εταιρίας ισοβάθμισε με 94 μονάδες με το νεότερο μοντέλο της Apple στην πρώτη θέση, όμως ίσως το ζευγάρι αυτό να μην μείνει στην κορυφή για πολύ αφού περιμένουμε αρκετά flagship μοντέλα να παρουσιαστούν άμεσα – σε κάποιες περιπτώσεις, όπως π.χ. τα νέα Google Pixel phones που ανακοινώνονται σήμερα. Αν θυμάστε το περσινό Google Pixel εκτοξεύθηκε από το DxOMark στην πρώτη θέση από την ημέρα της ανακοίνωσής του, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε το iPhone X, αλλά και το Huawei Mate 10 που σίγουρα θα έχουν εντυπωσιακές επιδόσεις στον τομέα της κάμερας.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις επιδόσεις του Galaxy Note8 στην κάμερα, διαβάστε όλη την έκθεση του DxOMark στην επίσημη σελίδα του.