«Ο επόπτης Καραβασίλης κυκλοφορεί με φανέλα ΠΑΟΚ στην Καβάλα» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

«Ο επόπτης Καραβασίλης κυκλοφορεί με φανέλα ΠΑΟΚ στην Καβάλα»

Ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για τον Θωμά Μητρόπουλο αλλά και τον Βαγγέλη Γραμμένο.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε καταγγελίες κατά πάντων στην εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» στη Nova μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΛ. Ο κ.Κούγιας κατήγγειλε τον Θωμά Μητρόπουλο, αναρωτήθηκε αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ γνωρίζει τι γίνεται γύρω του, ανέφερε πως ο επόπτης Καραβασίλης κυκλοφορεί με φανέλα του ΠΑΟΚ στην Καβάλα (και ας μην ευνόησε τον ΠΑΟΚ ενώ δεν έχει ευνοηθεί και σε κάποιο άλλο παιχνίδι) , την στοχοποίηση της ομάδας του και φυσικά στάθηκε στη διαιτησία του Κοτσιαύτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας χωρίς πάλι να τα βάλει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παρά μόνο για τον ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στη Nova για την αντικειμενικότητα. Είναι το μόνο φωτεινό σημείο στη σημερινή μέρα. Οι οπαδοί μας είναι έξαλλοι σήμερα μετά από όσα έγιναν.

Αν ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει πάρει την διαιτησία στα χέρια του, τότε είμαστε στην αρχή ενός δράματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ηλπιζα ότι ο κ.Γραμμένος θα τιθασεύσει το θέμα της διαιτησίας, αν δεν έχει καταλάβει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του ή δεν κάνει ή δεν ξέρει τι του γίνεται.

Δεν θα σταθώ στο πέναλτι, μπορεί να το δώσει μπορεί και όχι. Αυτό που έγινε σήμερα είναι πρόκληση. Θέλω να δω ξανά τις φάσεις. Αυτό που είναι απίστευτο είναι το γκολ του Περόνε με τον επόπτη να είναι στην ευθεία. Η φάση είναι ξεκάθαρη, δεν είναι γρήγορη, είναι ελεγχόμενη, δεν μπορεί να ακυρώσει κάποιος αυτό το γκολ.

Ο μεγάλος ΠΑΟ, καταλαβαίνω οτι χρειάζεται στήριξη, κι οτι κανείς δεν θέλει να καταρρεύσει, άλλα δεν γίνεται ομάδα σαν τη δική μου η οποία έχει μέχρι τώρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να έχει τέτοιο χειρισμό. Για μας σήμερα ήταν η έναρξη για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι.

Στόχος της ομάδας μας είναι η 5η-10η θέση, ποιες ομάδες θέλουν στο πρωτάθλημα; Αυτές που χρωστάνε, που έχουν ελάχιστα εισιτήρια;

Εγώ θα αποκαλύψω αυτό που ξέρω, τι έχει γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι και να γίνει από αυτούς τους ανθρώπους η ομάδα μου θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει.  Έχουμε παίκτες που έχουν κατακτήσει νταμπλ, είχαμε κωμικούς προπονητές μέχρι σήμερα, θέλεις να αναβαθμίσεις την ομάδα σου αλλά επιλέγεις ανθρώπους που σε εκθέτουν. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο. Σε πλησιάζουν και σε συμβουλεύουν και παίρνεις έτσι ανθρώπους που σε εκθέτουν.  Σας δίνω το λόγο μου όμως οτι η σημερινή μέρα με κάνει πιο δυνατό, δεν με απογοητεύει.

Στηρίξω τα παιδιά και τον Φυντάνη που είναι μεγάλος προπονητής και έχει αλλάξει την ομάδα. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν αυτοί που νομίζουν οτι θα γίνουν βεζίρηδες στη θέση του βεζίρη ότι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς και κόβεις τα γεννητικά σου όργανα.  Αυτό κάνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε σήμερα αν γινόταν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα κάναμε άλλη συζήτηση.  Αν γίνονταν αυτά στο ντέρμπι καταλαβαίνεται ότι θα είχε πέσει η κυβέρνηση, αλλά και η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα.

Ηταν κωμικοί ως τώρα οι προπονητές μας. Ο,τι και να γίνει από αυτούς τους ανθρώπους, η ομάδα θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο σήμερα, εγώ θα στηρίξω αυτά τα παιδιά και τον Φυντάνη που είναι μεγάλος προπονητής.

Θέλω να καταγγείλω ότι ο επόπτης Καραβασίλης είναι ακραιφνής ΠΑΟΚτσής και κυκλοφορεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Καβάλα.

Εχω ακούσει κασέτα να μιλάει και να γελάει ο Θωμάς με μεγάλο παράγοντα του παρελθόντος για αποβολή που έγινε αργότερα από ό,τι κανόνιζαν. Η ομάδα μου έχει στοχοποιηθεί γιατί είμαι αυτός που είμαι. Εγώ θα αποκαλύψω τι γίνεται και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί εγώ το μόνο που κάνω είναι η δουλειά μου.

Ο Καντουρί μας έβριζε όλους στη Λάρισα και εγώ κλήθηκα σε απολογία. Δεν πρόκειται να αφήσουν το ποδόσφαιρο να γίνει καθαρό, δεν άφησαν την ΑΕΚ να πάρει το Κύπελλο πέρσι. Αυτοί που θέλουν να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο διαβάζουν το ίδιο ευαγγέλιο με τους προηγούμενους. metrosport.gr