Συναγερμός στη Βρετανία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε αίθουσα μπόουλινγκ (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Συναγερμός στη Βρετανία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε αίθουσα μπόουλινγκ (vid)

Συναγερμός στη Βρετανία: Ένοπλος κρατά ομήρους σε αίθουσα μπόουλινγκ (vid)Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία
Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ένας ένοπλος κρατά ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton.
Η αστυνομία του Γουόρικσιρ στην κεντρική Αγγλία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι υπάρχει ένοπλος, ο οποίος έχει συλλάβει ομήρους στον χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει κινηματογράφο και αίθουσα για μπόουλινγκ.
Δείτε το Tweet της αστυνομίας!

Άνθρωποι μέσα από ένα γειτονικό σινεμά είπαν ότι οι ταινίες σταμάτησαν και οι πόρτες κλειδώθηκαν έπειτα από το περιστατικό.
Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο πάρκο τη στιγμή του περιστατικού, μαζί με τους δύο γιους του, είπε ότι είδε έναν ένοπλο να φωνάζει: «φύγετε από 'δω».
Το BBC μετέδωσε ότι η αστυνομία αντιμετωπίζει «περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη» σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Nuneaton της κεντρικής Αγγλίας. Υπάρχουν πληροφορίες για παρουσία ενόπλου.
Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.
Δείτε βίντεο από το σημείο!