Εγκλημα στην Δανία- Βρέθηκε το φονικό εργαλείο με το οποίο τεμαχίστηκε το πτώμα της δημοσιογράφου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Εγκλημα στην Δανία- Βρέθηκε το φονικό εργαλείο με το οποίο τεμαχίστηκε το πτώμα της δημοσιογράφου

Εγκλημα στην Δανία- Βρέθηκε το φονικό εργαλείο με το οποίο τεμαχίστηκε το πτώμα της δημοσιογράφουΤο πριόνι με το οποίο ο δράστης τεμάχισε την Δανή δημοσιογράφο, της οποία το ακέφαλο πτώμα βρέθηκε στην στο λιμάνι της Κοπεγχάγης πιστεύουν πως βρήκαν οι αρχές. 
Το πριόνι εντοπίστηκε την Πέμπτη περίπου στο σημείο που βρέθηκε πρώτα το πτώμα της και μετά το κεφάλι της άτυχης γυναίκας.
Να σημειωθεί πως ο εντοπισμός του εργαλείου με το οποίο μπορεί ο δράστης να σκότωσε την Κιμ Βαλ μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην διαλεύκανση της άγριας δολοφονίας στην οποία μέχρι στιγμής ο βασικός ύποπτος είναι ο Πίτερ Πάντσεν, ιδιοκτήτης του υποβρυχίου στο οποίο αποβιβάστηκε η Κιμ λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή. 
Οι αρχές ανέφεραν επίσης πως η νεκροψία δεν έδειξε κανένα κάταγμα στο κρανίο, την ώρα που ο 46χρονος βασικός κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι επρόκειτο για ατύχημα που συνέβη όταν στο κεφάλι της δημοσιογράφου έπεσε η καταπακτή του υποβρυχίου.
Ωστόσο, οι αρχές βρήκαν πολλαπλές μαχαιριές στα γεννητικά όργανα της δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται ο θάνατος της να ήταν μέρος της σεξουαλικής φαντασίας του δράστη, ο οποίος μετά αποσυναρμολόγησε και ακρωτηρίασε το σώμα της. 
Η υπόθεση αυτή συνδέεται άμεσα με τον σκληρό δίσκο που βρέθηκε στο εργαστήριο του εκατομμυριούχου ύποπτου και που περιείχε φετιχιστικές ταινίες με γυναίκες που βασανίζονταν την ώρα σεξουαλικών οργίων. 
Ο Μάντσεν αρνείται να συνεργαστεί με τους ανακριτές από τότε που βρέθηκαν το κεφάλι και τα πόδια της Κιμ Βάλ, ενώ το  πριόνι έχει μπει πλέον στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της σήμανσης προκειμένου οι ειδικοί να διαπιστώσουν αν αυτό ήταν το αντικείμενο που αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή οι αρχές σχετικά με την υπόθεση.iefimerida.gr