Στο αστυνομικό τμήμα ο Εμενίκε – Δεύτερο σοκ πριν το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Στο αστυνομικό τμήμα ο Εμενίκε – Δεύτερο σοκ πριν το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Πάγωσε ο Εμάνουελ Εμενίκε λίγο πριν τον αγώνα που δίνει ο Ολυμπιακός με τη Μπαρτσελόνα στην Καταλονία. Το δεύτερο χτύπημα με τα τον τραυματισμό του!
post-feature-image
Δεν μπορεί να συνέλθει ο  Εμενίκε, μετά το τραυματισμό του που τον άφησε εκτός από το ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα!

Είναι μια εξέλιξη που δεν θα ήθελε να δει ούτε σε εφιάλτη ο άσσος του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής καθώς δεν θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι όμως το μετάνιωσε. Κάποιοι είχαν βάλει στο στόχαστρο το πολυτελές διαμέρισμά του.

Οι δράστες φαίνεται παρακολουθούσαν τις κινήσεις του άσσου των γηπέδων. Όταν αποχώρησε … μπήκαν εκείνοι.

Όταν ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε βρήκε το σπίτι ανάστατο. Οι διαρρήκτες είχαν φέρει τα πάντα πάνω-κάτω ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ο ποδοσφαιριστής αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας να δηλώσει την κλοπή. Όπως είπε οι δράστες κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι αλλά και πολλά κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Όπως είπε πριν τη διάρρηξη δεν είχε αντιληφθεί καμία ύποπτη κίνηση, δεν φανταζόταν ότι έχει μπει στο στόχαστρο κακοποιών και δεν έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.

Πηγή: newsit.gr