Δώρα Ζέμπερη: Νέες μαρτυρίες «σφίγγουν τον κλοιό» γύρω από το δολοφόνο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη: Νέες μαρτυρίες «σφίγγουν τον κλοιό» γύρω από το δολοφόνο

post-feature-imageΟι μαρτυρίες δύο γυναικών για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, μπορεί να βοηθήσουν την Αστυνομία να σφίξει τον κλοιό γύρω από τον δράστη.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως το βράδυ της Παρασκευής (27/10) με πληροφορίες που έδωσαν δύο γυναίκες, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. 
Η πρώτη αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένο, τηλεθεάτρια της εκπομπής, την επομένη του φονικού, κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, η οποία βρίσκεται στην ίδια περιοχή. 
Η μάρτυρας προτίθεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα «χτενίζει» μια μεγάλη έκταση γύρω από το νεκροταφείο, σε μια προσπάθεια να βρει την τσάντα της άτυχης γυναίκας.
Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία εξετάζει ένα από τα σενάρια της δολοφονίας να είναι η ληστεία και ο δράστης να έχει πάρει μαζί του την τσάντα της 32χρονης, η οποία αν βρεθεί ίσως δώσει στοιχεία στις Αρχές προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό του.
Πρόκειται, όπως αναφέρει το anikolouli.gr, για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το  κινητό της τηλέφωνο.
Έτερη τηλεθεάτρια της εκπομπής, η οποία δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και άκουσε κραυγές από το σημείο της δολοφονίας, βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η μαρτυρία της κρίνεται σοβαρή και αναμένεται να αξιοποιηθεί από την Αστυνομία.

Οι κάμερες του ΗΣΑΠ

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν τώρα τις έρευνες και στον ΗΣΑΠ, μελετώντας βήμα προς βήμα τις κινήσεις που εικάζουν ότι έκανε ο δράστης. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος μετά το φονικό έφυγε τρέχοντας από το Β’ Νεκροταφείο, πηδώντας μάλιστα τη μάντρα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Ηλεκτρικό Σταθμό της περιοχής όπου ενδέχεται να μπήκε στο τρένο.
Υπενθυμίζεται άλλωστε πως η πρώτη κίνηση που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να διακόψουν την κίνηση του ΗΣΑΠ ώστε να γίνουν έρευνες. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί στις γραμμές κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου.
Αυτό που μελετούν τώρα είναι οι κάμερες σε όλους τους σταθμούς. Πρόκειται για 50 περίπου κάμερες που παρακολουθούν κάθε κίνηση στους σταθμούς του Ηλεκτρικού. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως αν το κίνητρο του δολοφόνου ήταν η ληστεία, τότε ο δράστης θα κουβαλούσε συνεχώς μαζί του την μπεζ τσάντα της Δώρας Ζέμπερη η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Κοιτούν λοιπόν καρέ καρέ όλα τα βίντεο για να εντοπίσουν τον άνδρα που κρατά τη μπεζ τσάντα.