Μεθυσμένος ιερέας συνελήφθη στον Πύργο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Μεθυσμένος ιερέας συνελήφθη στον Πύργο

post-feature-imageΣκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στον Πύργο, όταν ένας ιερέας έσπειρε τον πανικό στο κέντρο της πόλης στην προσπάθειά του να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Όταν προκάλεσε τροχαίο, δεν δίστασε να ζητήσει και τα ρέστα από τους περαστικούς που τον επέπληξαν, και κάπου εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο 40χρονος ρασοφόρος,σύμφωνα με το patrastimes.gr, τα είχε τσούξει για τα καλά πριν πιάσει το τιμόνι. Αφού έκανε τη βόλτα του στους δρόμους της πόλης με το αγροτικό του, επιχείρησε να παρκάρει σε μια στροφή επί της οδού Μιαούλη, σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Όμως, συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ο ιερωμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με περαστικούς που συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους. Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες της Τροχαίας Πύργου για να καταγράψουν το συμβάν και να «συνετίσουν» τον θερμόαιμο ιερέα, ο οποίος είχε βγει εκτός εαυτού.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί υπέβαλαν τον 40χρονο κληρικό σε αλκοτέστ, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο δείκτης αλκοόλ στο αίμα του είχε χτυπήσει κόκκινο! Έτσι, ο ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και πρόκληση ατυχήματος, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που προκαλεί επεισόδιο ο συγκεκριμένος ιερέας. Είχε συλληφθεί και στην Πάτρα από την Τροχαία.