Βγήκε Ραντεβού με έναν άντρα που Γνώρισε στο διαδίκτυο. Την επόμενη μέρα, της στέλνει το πιο Σοκαριστικό μήνυμα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Βγήκε Ραντεβού με έναν άντρα που Γνώρισε στο διαδίκτυο. Την επόμενη μέρα, της στέλνει το πιο Σοκαριστικό μήνυμα!

To 2015, η Βρετανίδα Michelle γνώρισε έναν ανύπαντρο πατέρα μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Έπειτα από μια καλή διαδικτυακή συνομιλία, κανόνισαν να γνωριστούν από κοντά.

Μετά από μερικά ποτά σε μια τοπική pub, η Michelle και ο συνοδός της πήγαν σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Στη συνέχεια πήγαν για βόλτα, όπου κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου, και την πήγε μέχρι τον σταθμό των τρένων. Μέχρι και φιλήθηκαν για καληνύχτα.
Η Michelle γύρισε σπίτι ενθουσιασμένη για τη γνωριμία και υπήρχε καλή χημεία μεταξύ τους.
Αλλά την επόμενη μέρα, η Michelle έμεινε έκπληκτη όταν ο συνοδός της έστειλε ένα μήνυμα. Έμεινε αποσβολωμένη με το περιεχόμενο του μηνύματος.
“Ευχαριστώ για το υπέροχο χθεσινό βράδυ. Μου άρεσε πολύ η παρέα σου και στην πραγματικότητα σε λατρεύω. Είσαι αστεία και ενθουσιώδης και είσαι ακριβώς ο τύπος κοπέλας που θα έβγαινα, αν με άφηνε το σώμα και το μυαλό μου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει.”
Το υπόλοιπο μήνυμα είναι τόσο υποτιμητικό που η Michelle αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια με τη μορφή ανοιχτού γράμματος. Η δημοσίευσή της έγινε viral και όλοι επαίνεσαν τη Michelle για τα εμπνευσμένα της λόγια για τις γυναίκες…
1
“Ραντεβού του Tinder,” είναι ο τίτλος που έδωσε η Michelle στη δημοσίευσή της.
“Την Δευτέρα βγήκα πρώτο ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισα στο Tinder. Συναντηθήκαμε σε μία pub. Μετά από μερικά ποτά πήγαμε σε ένα εστιατόριο. Με κέρασε δείπνο. Περπατήσαμε χέρι χέρι στον Τάμεση. Με πήγε ως το σταθμό των τρένων, όπου φιληθήκαμε. Δεν μου έκοψε τα πόδια το φιλί αλλά συνολικά ήταν μια ευχάριστη βραδιά.
Την επόμενη μέρα, έλαβα το ακόλουθο μήνυμα από εκείνον (γίνεται άσχημο μετά).”
2
«Γεια Michelle, συγγνώμη ήμουν πολύ απασχολημένος σήμερα στη δουλειά γλυκιά μου.
Ευχαριστώ για το υπέροχο χθεσινό βράδυ. Μου άρεσε πολύ η παρέα σου και στην πραγματικότητα σε λατρεύω. Είσαι αστεία και ενθουσιώδης και είσαι ακριβώς ο τύπος κοπέλας που θα έβγαινα, αν με άφηνε το σώμα και το μυαλό μου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει.
Δε θα σου πω ψέμματα. Σε λατρεύω Michelle και πιστεύω ότι είσαι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Αλλά το μυαλό μου ερεθίζεται από κάποια πιο αδύνατη.
Επιπόλαιο; Δεν ήταν γραφτό. Είναι η ίδια αντίδραση που έχεις όταν διαβάζεις έναν σπουδαίο συγγραφέα ή βλέπεις μια εκπληκτική εικόνα, ή ακούς ένα κομμάτι μουσικής που αγαπάς, που σε κάνει να λαχταράς και άλλο.
Έτσι ενώ με φτιάχνεις με το μυαλό σου, το πρόσωπό σου, την προσωπικότητά σου, δε μπορώ να πω το ίδιο για το σώμα σου. Έτσι μπορώ να φλερτάρω και να περάσω το πιο διασκεδαστικό βράδυ, αλλά έχω αυτό το απαίσιο αίσθημα ότι όταν ξεντυθούμε, το σώμα μου θα με απογοητεύσει. Δε θέλω να συμβεί αυτό μωρό μου.
3
«Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που ενεργοποιούν τη φαντασία μου και το πνεύμα και η ευφυϊα σου είναι το ξεκίνημα αυτής της διαδικασίας που αναπόφευκτα θα καταλήγαμε στη κρεβατοκάμαρα. Με ένα αποτέλεσμα…
Είμαι τόσο απογοητευμένος με τον εαυτό μου Michelle επειδή δεν έχω νιώσει για καμία έτσι για χρόνια, αλλά προσπαθώ να είμαι ειλικρινής μαζί σου χωρίς να ακούγομαι τελείως βλάκας.

Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλοί φίλοι, θα μπορούσαμε να φλερτάρουμε και να λατρεύουμε ο ένας τον άλλον…Θα σε παντρευόμουν στη στιγμή αν ήσουν αδύνατη επειδή το μυαλό σου είναι μοναδικό και πραγματικά το αγαπώ.
Φαντάζομαι αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι θέλω να αποφύγω μεγαλύτερο πόνο στο μέλλον λεγόντας το τώρα για να μη περάσουμε εκείνη τη ντροπή. Είμαι άντρας…Με όλα όσα έχει ένας άντρας και είμαι σίγουρος για το σώμα μου και τι χρειάζεται.
Σε παρακαλώ προσπάθησε να με συγχωρέσεις. Σε λατρεύω.»
4
Η απάντηση της Michelle: “Μου πήρε κάποιες μέρες να κάτσω και να απαντήσω, ήμουν απασχολημένη.
Αγαπητέ Άντρα που γνώρισα στο Tinder.
Βρισκόμουν σε άλλο ραντεβού όταν έλαβα το μήνυμά σου. Εκείνος είχε γυρίσει από το μπάνιο και με βρήκε να κλαίω. Ήταν ευγενικός, αλλά αμήχανος και δεν έχει επικοινωνήσει έκτοτε, εντελώς περίεργα.
Δε χρειάζεται να σου αρέσω. Όλοι μας έχουμε ένα φίλο που κοιτάζουμε και σκεφτόμαστε “Είσαι καλός, αλλά δε με συνεπαίρνεις.” Ευχόμαστε να μας προσελκύανε, αλλά το σώμα μας και το μυαλό μας δε λειτουργεί έτσι. Και δεν πειράζει.
Αυτό που πειράζει όμως, είναι ότι μετά από μερικές ώρες που βγήκαμε, βρήκες το χρόνο να γράψεις αυτό το απρεπές μήνυμα. Ο τόνος σου είναι συγκαταβατικός, αλλά οι λεπτομέρειες με τις οποίες εκφράζεις την αηδία σου για το σώμα μου είναι τελείως παράξενος. Ο μόνος λόγος για να γράψεις κάτι τέτοιο είναι να με πληγώσεις.
Και ντρέπομαι που το λέω, αλλά για μερικές στιγμές το πέτυχες. Έβγαλες προς τα έξω ένα φόβο που έχει κάθε έφηβη κοπέλα, ότι δεν έχει σημασία πόσο αστεία είσαι, πόσο έξυπνη, πόσο ευγενική, πόσο παθιασμένη, πόσο πιστή, πόσο ενθουσιώδης ή περιπετειώδης, αν έχεις λίγα παραπάνω κιλά, κανείς δε θα σε βρει επιθυμητή. ”
5
Είμαι όπως είμαι. Δε μοιάζω με τη Charlize Theron, είμαι ο εαυτός μου και μου αρέσω.
Μπορεί να νομίζεις ότι όλες οι φωτογραφίες μου είναι τραβηγμένες από γωνίες που δεν φαίνονται τα κιλά μου, αλλά νομίζω ότι είναι δίκαιη αναπαράσταση. Και είμαι περήφανη για αυτό που είμαι: περιγράφω τον εαυτό μου ως μια γυναίκα που της αρέσει η πίτσα και έχω φωτογραφίες με μπικίνι που έβγαλα στα 30α μου γενέθλια.
Θέλω να πιστεύω ότι είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αλλά αυτός είναι ο λόγος που με διάλεξες; Με είδες και σκέφτηκες “Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, ας τη προσγειώσω λίγο;”
Έδειξα το μήνυμά σου σε φίλους που εξέφρασαν σοκ, τρόμο και ντροπή για σένα, και μια επιθυμία να σου προκαλέσουν κακό. Να ξέρεις ότι γνωρίζω ότι είμαι υπέρβαρη. Μπορώ να σου πω ακριβώς πόσο υπέρβαρη είμαι: 9 κιλά. Έχω ήδη χάσει 6 κιλά, και έχω άλλα 9 κιλά να χάσω. Είμαι ευχαριστημένη με αυτό. Θα απαλλαγώ από αυτά με υγιεινό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορώ να αγαπώ και να απολαμβάνω το σώμα μου τώρα; Φυσικά και όχι.
6
Δε θα μάθω ποτέ ξανά νέα σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να θες να απαντήσεις σε αυτό. Μη το κάνεις. Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανες να πιστέψω ότι είσαι ντροπή για το αντρικό φύλο.
Αυτό που με απασχολεί, ο πραγματικός λόγος που δημοσιεύω αυτό είναι το γεγονός ότι έχεις μια 13χρονη κόρη. Μια έφηβη που αγαπά να σκιτσάρει, που συλλέγει Manga κόμικς και θέλει να επισκεφτεί την Ιαπωνία.
Θέλω να ενθαρρύνω τη κόρη σου να αγαπά, να απολαμβάνει και να φροντίζει το σώμα της. Ανήκει μόνο σε αυτήν. Επαίνεσε τη διάννοιά της και την δημιουργικότητά της. Πίεσέ την να μη φοβάται. Έτσι ώστε αν έρθει κάποια στιγμή που ένας χαιρέκακος και δυστυχισμένος άντρας προσπαθήσει να την υποτιμήσει, να απαντήσει όπως εγώ τώρα. «

Πηγή: fanpage.gr