Παγκόσμια κατακραυγή για τους γονείς τέρατα! Ο μικρούλης, που σκότωσε η μάνα του στο ξύλο και βρήκαν στο αίμα του ναρκωτικά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Παγκόσμια κατακραυγή για τους γονείς τέρατα! Ο μικρούλης, που σκότωσε η μάνα του στο ξύλο και βρήκαν στο αίμα του ναρκωτικά

Παγκόσμια Κατακραυγη για τους γονείς τέρατα! Ο μικρούλης, που σκότωσε η μάνα του στο ξύλο και βρήκαν στο αίμα του ναρκωτικάΈνα αγοράκι 17 μηνών βρέθηκε να έχει στον οργανισμό του κοκκαϊνη και κάνναβη, όταν σκοτώθηκε από το σύντροφο της μητέρας του. 
Ο Finley Thomas είχε εκτεθεί στο κοκτέιλ των ναρκωτικών από τη μητέρα του και τον σύντροφό της, πριν εκείνος το χτυπήσει μέχρι θανάτου.
Η μητέρα, η Chloe Thomas, 25 ετών, είχε εθιστεί στις παράνομες ουσίες κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον φίλο της Sean Buckley, 28 ετών.
Οι τοξικολογικές του άτυχου παιδιού έδειξαν ότι το αίμα του περιείχε τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες. Ο Buckley κατηγορείται με το φόνο του παιδιού. Επίσης κατηγορείται και για την σωματική κακοποίηση του παιδιού, όπως και η μητέρα του.
Ο Roger Thomas, ο εισαγγελέας της υπόθεσης δήλωσε: “Αυτά τα δύο άτομα ήταν υπεύθυνα για τη φροντίδα και την ανατροφή του παιδιού. Το γεγονός ότι το υπέβαλλαν σε χρήση ναρκωτικών είναι απόδειξη έλλειψης φροντίδας και αμέλειας.”
Chloe Thomas (right), 25, had become hooked on illegal drugs and diazepam during her 'infatuation' with boyfriend Sean Buckley (left), 28, a murder trial heard
Οι γείτονες και οι φίλοι περιέγραψαν τη μητέρα ότι ήταν εκτός τόπου τις εβδομάδες πριν το θάνατο του γιου της και υπήρχαν φορές που δυσκολευόταν να μιλήσει.
Το δικαστήριο άκουσε μηνύματα στο κινητό του Buckley ότι χρωστούσε χρήματα για ναρκωτικά.
He and Thomas are also accused of repeatedly physically abusing him during his short lifeBuckley is accused of murdering the baby boy (pictured)
Οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού μετά το θάνατο του παιδιού επιβεβαίωσαν τη χρήση κοκαΐνης και κάνναβης.
Το ζευγάρι αντάλλαξε μηνύματα για να δώσουν ως εκδοχή ότι το παιδί είχε πέσει από τις σκάλες.
Ο εισαγγελέας πρόσθεσε: “Δείχνει το πως αντιμετωπίζει η μητέρα τον Buckley. Δε βλέπει τίποτα το κακό σε εκείνον και έβαλε σε δεύτερη μοίρα το παιδί της έναντι του συντρόφου της, και αγνόησε τα αυτονόητα. Ειπώθηκε ότι ήταν καλή μητέρα, αλλά η στοργή της ήταν υποδεέστερη από την επιθυμία της για τον Buckley.”
Finley Thomas who was allegedly killedFinley Thomas
“Ο θάνατος του ανυπεράσπιστου παιδιού προκλήθηκε από τον Buckley με αρκετή βία, κουνώντας τον δυνατά και πιέζοντάς τον ενάντια στη παιδική καρέκλα.
“Υποθέτουμε ότι υπήρχε μεγάλη ένταση στο σπίτι για τα χρήματα, για τις συνήθειες του Buckley και ισχυρισμοί για άλλες γυναίκες. Η Chloe Thomas βγήκε από το σπίτι και το μόνο άτομο που έμεινε ήταν το παιδί που έκλαιγε.”
Toxicological examinations on the lovers after Finley's death suggested 'a considerable use of drugs' in the family home in the months leading up to the baby's death. He is pictured with his mother
Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη νεκροψία ανακαλύφθηκαν παλαιότεροι τραυματισμοί στο κεφάλι και τη πλάτη, που έγιναν εσκεμμένα και επανειλημμένα.
Chloe ThomasChloe Thomas outside court
Ο Buckley και η μητέρα του παιδιού αρνούνται τις κατηγορίες. Η δίκη θα συνεχιστεί για διάστημα 5 εβδομάδων.