«Φονιάς» στην Νέα Σμύρνη ο Αραούχο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

«Φονιάς» στην Νέα Σμύρνη ο Αραούχο

Upd: Άσχημα τα νέα για τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της ΑΕΚ κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα για τα επίσημα αποτελέσματα. Εκτός από την ΑΕΚ η οποία χάνει τον καλύτερό της παίκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα τα η απώλεια είναι μεγάλη και για την εθνική, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα δώσει αγώνες μπαράζ με την Κροατία για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Αναφορικά με τον Τσόσιτς, έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο και θα υποβληθεί και αυτός σε εξετάσεις τη Δευτέρα για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.
Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ΑΕΚ, με 0-1 στην Νέα Σμύρνη, με «χρυσό» γκολ του Αραούχο στο 81΄, με τον Αργεντινό φορ να πετυχαίνει γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία τους εκεί. Η Ένωση ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου Κότνικ, να είναι μέχρι το γκολ, ο ήρωας της ομάδας του, αφού σε τέσσερις περιπτώσεις έσωσε την εστία του με εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Η ΑΕΚ κρατήθηκε ψηλά στην βαθμολογία με αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά φεύγει από την Νέα Σμύρνη με μεγάλους «πονοκεφάλους». Ο αρχηγός της και κορυφαίος και στο συγκεκριμένο ματς, ο Πέτρος Μάνταλος τραυματίστηκε σοβαρά στην φάση του γκολ, αφού με προσπάθεια στα όρια κέρδισε την μπάλα για να ξεκινήσει η αντεπίθεση της ΑΕΚ. Αποχώρησε με το πρόβλημα να είναι στο γόνατο και την αγωνία στο κατακόρυφο πλέον. Προηγουμένως η Ένωση είχε χάσει και τον Ούρος Τσόσιτς, που αποχώρησε με τραυματισμό στον αστράγαλο. Όλα αυτά πριν τα δύο πολύ μεγάλα ματς με Μίλαν και ΠΑΟΚ.
Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.
Συνθέσεις
Πανιώνιος (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Οικονόμου, Μπανανά, Χατζησαφί, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Λάμπρου(46΄Κάργας), Μασούρας(77΄Σαββίδης), Γεσίλ(34΄Ντουρμισάι)
ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς(77΄ Χριστοδουλόπουλος), Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος(63΄ Γιόχανσον), Μάνταλος, Αραούχο, Λιβάγια(67΄Μπακασέτας)
ΣΚΟΡΕΡ: 81΄Αραούχο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθήνα)
ΚΙΤΡΙΝΗ: 43΄Ντουρμισάι, 49΄Οικονόμου, 57΄Χατζησαφί, 68΄Κάργας, 90΄Μπανανά - 42΄Αραούχο, 43΄Βράνιες, 62΄Γαλανόπουλος, 67΄Μάνταλος, 75΄Σιμόες
ΚΟΚΚΙΝΗ:-   efsyn.gr