Το BlackBerry Motion είναι πλέον επίσημο, φέρει μπαταρία 4000mAh και πιστοποίηση IP67 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Το BlackBerry Motion είναι πλέον επίσημο, φέρει μπαταρία 4000mAh και πιστοποίηση IP67

Κι όμως έπεσαν μέσα με τις προβλέψεις του κάποιοι και τελικά σήμερα το BlackBerry Motion παρουσιάστηκε επίσημα στο Dubei. Φτιαγμένο από την TCL της Κίνας με την άδεια χρήσης του εμπορικού σήματος της BB, το Motion είναι το νέο τους μοντέλο με ολόκληρη οθόνη αφής και με άφθονα ενεργειακά αποθέματα, καθώς τροφοδοτείται από μπαταρία των 4000mAh. Είναι επίσης και το πρώτο τηλέφωνο στην ιστορία της BlackBerry που διαθέτει πιστοποίηση IP67, άρα μπορούν οι χρήστες τους να το βουτήξουν σε βάθος νερού έως 3,3 πόδια για χρονικό διάστημα 30 λεπτών χωρίς να υποστεί αλλοιώσεις.
Η νέα συσκευή της BlackBerry διαθέτει οθόνη με premium υλικά, όπως μια αντι-χαρακτική  οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης FHD, ενώ για το chipset αν και δεν έχει αναφερθεί επίσημα κάτι από την εταιρεία, προηγούμενες φήμες υποστηρίζουν ότι θα έχει το SoC Snapdragon 625. Έχει 4GB RAM, GPU Adreno 506 και δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας του στο 50% σε μόλις 40 λεπτά χάρη της υποστήριξης προτύπου Quick Charge 3.0. Πάνω στο ένα και μοναδικό του πλήκτρο εμπρός, υπάρχει ένας ενσωματωμένος σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Ολόκληρο το τηλέφωνο έχει πλαίσιο αλουμινίου και ένα πολύ μαλακό υλικό που καλύπτει την πλάτη. Το Android 7.1 Nougat είναι προεγκατεστημένο και το μοντέλο θα λάβει μια ενημέρωση σε Android 8.0 (Oreo) το 2018.
Ένα νέο χαρακτηριστικό που εισήχθη στο νέο Motion είναι η λειτουργία Locker. Οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν έγγραφα και φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που θα απαιτεί πρόσβαση κωδικού PIN του χρήστη ή την ανάγνωση των δαχτυλικών του αποτυπωμάτων.
“Η διάθεση του νέου BlackBerry Motion μας επιτρέπει να διαφοροποιήσουμε περαιτέρω την προσφορά προϊόντων μας, δίνοντας στους πελάτες μας νέες εμπειρίες παραμένοντας σταθεροί στο ζήτημα προστασίας της ιδιωτικότητας, της αξιοπιστίας και την παραγωγικότητας που έχουν αναδείξει χρόνια τώρα την BlackBerry και αυτή είναι μια συναρπαστική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των smartphones της εταιρείας μας, θέτοντας θεμέλιο για την περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια”, μια δήλωση του Alain Lejeune, ο Global General Manager της BlackBerry Mobile.
Το BlackBerry Motion θα ξεκινήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία αυτόν το μήνα με τη διεύρυνση της διανομής του και σε άλλες παγκόσμιες αγορές αργότερα. Θα φέρει τιμή λιανικής στα 436 δολάρια για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.