Αυτή είναι η πιο μυώδης γιαγιά πάνω στον πλανήτη και είναι 80 χρονών! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η πιο μυώδης γιαγιά πάνω στον πλανήτη και είναι 80 χρονών!

Η ζωντανή απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε καμία φιλοδοξία ή χόμπι, ονομάζεται Ernestine Shepherd και ζει στην Βαλτιμόρη των Η.Π.Α.

Η Ernestine Shepherd κάτοχος Ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη γυναικά bodybuilder στον κόσμο σήμερα είναι 80 ετών και διατηρείται σε τέλεια φόρμα, ενώ τους κοιλιακούς της και το γυμνασμένο κορμί της θα τα ζήλευαν πολλές και πολλοί μικρότεροι της.
Όπως δήλωσε η ίδια, ξεκίνησε να γυμνάζεται σε ηλικία 56 ετών, όταν και αποφάσισε να γραφτεί στο γυμναστήριο, μαζί με την αδελφή της.
Την απόφαση να ξεκινήσουν γυμναστική την πήραν όταν, θέλοντας να φορέσουν μαγιό για να πάνε στην παραλία, διαπίστωσαν πως το θέαμα που έβλεπαν στον καθρέφτη δεν τους άρεσε.
Μετά τον θάνατο της αδελφής της, η υγεία της Ernestine, επιδεινώθηκε, αφού εμφάνισε κρίσεις πανικού, υψηλή πίεση και κατάθλιψη.
Σύμφωνα με την ίδια, η αδελφή της εμφανίστηκε σε ένα της όνειρο και την παρότρυνε να συνεχίσει τις αθλητικές δραστηριότητες και το γυμναστήριο, μια συμβουλή που ακολούθησε και είχε θετικό αντίκτυπο στην υγεία της.
Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα στις 2:30 και ανάγνωση της Βίβλου, μετά ξεκινάει τρέξιμο και πηγαίνει στο γυμναστήριο, ενώ στην καθημερινή της διατροφή συμπεριλαμβάνονται δέκα ασπράδια αυγών και μια χούφτα αμύγδαλα.
Πλέον η Shepherd, που δηλώνει πως «η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο», έχει δική της τάξη στο γυμναστήριο που τους γυμνάζει καθημερινά και όπως δήλωσε, «στην αρχή έρχονταν περίπου δέκα άτομα, ενώ τώρα αρκετές φορές οι μαθητές μου δεν χωράνε στην αίθουσα».
Η ίδια πρόσφατα έγραψε βιβλίο για την δύναμη που βρήκε μέσα της για να μεταμορφώσει τον εαυτό της. Πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο agelessjourneybook.com
Ernestine Shepherd / Facebook
13321626_1017294641640003_4497926356198727426_n
Ernestine Shepherd / Facebook
Ernestine Shepherd / Facebook, Ernestine Shepherd / Facebook
ernestineshepherd.net
Ernestine Shepherd / Facebook, ernestineshepherd.net
13179204_1006414359394698_3928477963077359084_n
Ernestine Shepherd / Facebook, Ernestine Shepherd / Facebook
Ernestine Shepherd / Facebook, Ernestine Shepherd / Facebook
Ernestine Shepherd / Facebook
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της στο facebookόπου εμπνέει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Πηγή: www.tilestwra.com