9 Μυστικά από έναν επαγγελματία Φωτογράφο για να Βγαίνετε πάντα Τέλειες Φωτογραφίες! Το 3ο είναι Χρυσός! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

9 Μυστικά από έναν επαγγελματία Φωτογράφο για να Βγαίνετε πάντα Τέλειες Φωτογραφίες! Το 3ο είναι Χρυσός!

Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να φωτογραφιζόμαστε, που πλέον έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Αλλά είναι διαφορετικά να φωτογραφιζόμαστε με το κινητό μας, και αλλιώς σε επαγγελματική φωτογράφηση, όπου είναι ορατές οι ατέλειες και τα ψεγάδια μας.
Ο φωτογράφος Roman Zakharchenko μοιράζεται μαζί μας τις συμβουλές του, για να βγαίνουμε τέλειοι σε κάθε φωτογράφηση.
1. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα χαμηλότερα σημεία του φακού1300
Τα χαμηλότερα σημεία του φακού προσθέτει ένταση και κιλά. Η καλύτερη στάση για τον φωτογράφο είναι στο ύψος των ματιών.
2. Το ίδιο ισχύει και για τα ψηλότερα σημεία του φακού2229
Το κεφάλι σας θα φαίνεται πιο μεγάλο και το σώμα πιο μικρό.
3. Βρείτε την «καλή» σας πλευρά3169
Οι περισσότεροι έχουν ασύμμετρο πρόσωπο. Έτσι αποφασίστε ποια πλευρά του προσώπου σας σας αρέσει περισσότερο και γυρίστε με αυτή τη πλευρά προς τον φακό.
4. Μη ρουφάτε τα μάγουλά σας4158
Αν θέλετε να μη φαίνονται γεμάτα τα μάγουλά σας, δεν χρειάζεται να τα ρουφάτε προς τα μέσα. Γυρίστε κατά 3/4 το πρόσωπό σας και ακουμπήστε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο.
5. Προσαρμόστε το βλέμμα σας5136
Όταν ανοίγετε διάπλατα τα μάτια σας και ανασηκώνετε τα φρύδια σας, αυτό προσδίδει στο πρόσωπό σας έκφραση εντυπωσιασμού και φόβου. Γι” αυτό ελαφρώς χαλαρώστε ελαφρώς τα μάτια σας, για να αποκτήσετε βλέμμα με αυτοπεποίθηση.
6. Προσπαθήστε να μη κοιτάζετε με ανυψωμένο βλέμμαpreview-3770905-1200x630-99-1469019834
Αυτό το βλέμμα είναι πιο απειλητικό και κάνει τη μύτη πιο μακριά. Ο ιδανικός τρόπος είναι να κοιτάζετε απευθείας στον φακό.
7. Ανασηκώστε το πηγούνι σας7121Για φωτογραφίες προφίλ σηκώστε ελαφρά το πηγούνι σας, για να δείχνει το πρόσωπό σας πιο εκφραστικό. Χάρη σε αυτό το κόλπο ο λαιμός θα γίνει πιο μακρύς και τα μάγουλα πιο στενά.
8. Μη φουσκώνετε τα χείλη σας898
Θέλετε να αναπαραστήσετε ένα φιλί; Μην το παρακάνετε με τις εκφράσεις του προσώπου, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η κλασική έκφραση «duckface».
9. Χαμογελάστε φυσικά989

Πηγή: fanpage.gr
Via: www.adme.ru