Αγρότης βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε 16 ψόφιες αγελάδες. Τα αίτια του θανάτου τους, έχουν σοκάρει γιατρούς και κτηνοτρόφους! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αγρότης βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε 16 ψόφιες αγελάδες. Τα αίτια του θανάτου τους, έχουν σοκάρει γιατρούς και κτηνοτρόφους!

post-feature-imageΈνας κτηνοτρόφος και 16 αγελάδες πέθαναν στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όταν σχηματίστηκε ένα «φονικό σύννεφο αερίων» από την δεξαμενή, όπου φυλασσόταν η κοπριά.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος με το όνομα Michael Biadasz, πέθανε από δηλητηρίαση αερίων μεθάνιο ή οξειδίου του θείου στην οικογενειακή φάρμα. Αρχικά πέθαναν 13 βοοειδή, αλλά στη συνέχεια πέθαναν άλλες τρεις αγελάδες, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 16 βοοειδών.

Ο πατέρας του 29χρονου, ο Bob Biadasz, είπε ότι η τραγωδία ήταν αποτέλεσμα μιας «τέλειας καταιγίδας» και ασυνήθιστων καιρικών συνθηκών. Όταν η δεξαμενή προετοιμάστηκε για να αδειάσει, οι ζεστές θερμοκρασίες εγκλώβισαν τα τοξικά αέρια, που δηλητηρίασαν τον κτηνοτρόφο και τα ζώα.

Ο Biadasz βρέθηκε νεκρός όταν άλλοι εργάτες έφτασαν για δουλειά.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες για την αιτία θανάτου του Biadasz, καθώς στο παρελθόν είχε αδειάσει πολλές φορές τη δεξαμενή.

Ο Rifleman δήλωσε ότι δηλητηρίαση από αέρια συνήθως συμβαίνει σε κλειστούς χώρους, κάνοντας το περιστατικό πιο μυστηριώδες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ατμοσφαιρική πίεση απέτρεψε τα αέρια να διαλυθούν.

Έπειτα από το τραγικό περιστατικό, πολλοί προσπαθούν να επιβληθούν πιο αυστηροί κανονισμοί ασφαλείας σε χώρους όπου φυλάσσεται κοπριά και να υπάρχει επαρκής εξαερισμός σε χώρους όπου διαβιώνουν ζώα φάρμας.