Υπέρτατη χλιδή! Ένας Βασιλιάς, μια χρυσή σκάλα, 1.500 ακόλουθοι και 800 κιλά φαγητό την ημέρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Υπέρτατη χλιδή! Ένας Βασιλιάς, μια χρυσή σκάλα, 1.500 ακόλουθοι και 800 κιλά φαγητό την ημέρα

post-feature-imageΟ Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Μπιν Αμπντουλαζίζ είναι στην Μόσχα για 4ημερη επίσκεψη. Μαζί του, στην πρώτη επίσκεψη Σαουδάραβα Βασιλιά στην Ρωσία, έφερε τα δικά του χαλιά και μια χρυσή σκάλα που τον συνοδεύει σε κάθε ταξίδι.

Ο Βασιλιάς Σαλμάν, είχε επίσης μαζί του συνοδεία 1.500 ατόμων! Ο 81χρονος ηγέτης, βγήκε από το αεροπλάνο του το βράδυ της Τετάρτης αλλά κάτι πήγε στραβά…

Η ολόχρυση σκάλα έμεινε στα μισά και ο γηραιός Βασιλιάς έπρεπε να κατέβει ένα – ένα τα σκαλιά...
Όπως κάνουν σε κάθε επίσκεψη στο εξωτερικό ο Βασιλιάς Σαλμάν και η μικρή κωμόπολη που τον συνοδεύει φρόντισαν τα πάντα για την διαμονή τους, ακόμα και το φαγητό!

Κάθε μέρα και τις 4 ημέρες που είναι στην Μόσχα ο Βασιλιάς Σαλμάν, ένα αεροπλάνο κάνει το δρομολόγιο Ριάντ – Μόσχα και μεταφέρει φαγητό!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο μεταφέρει 800 κιλά σε προμήθειες!

Επίσης, μέλη της βασιλικής συνοδείας έχουν αντικαταστήσει γι αυτό το 4ημερο εργαζόμενους στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει ο Βασιλιάς!

Κι αυτό, γιατί ξέρουν πως θέλουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να είναι ο καφές τους.

Ο Βασιλιάς έχει πάρει μαζί ακόμα και τα έπιπλά του στο ξενοδοχείο Four Seasons όπου μένει.

Έκλεισαν δυο ξενοδοχεία ολόκληρα!

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έκλεισε δυο ολόκληρα ξενοδοχεία για την επίσκεψη. Το Ritz Carlton και το Four Seasons. Μάλιστα το τελευταίο ζήτησε από άλλους επισκέπτες να ακυρώσουν τις κρατήσεις τους, ενώ μετακόμισαν για λίγες ημέρες όσοι μένουν μόνιμα στο Four Seasons.

Το Four Seasons είναι κλεισμένο εξ’ ολοκλήρου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Ο λογαριασμός που έκανε ο Βασιλιάς Σαλμάν

Ψίχουλα για τον Βασιλιά, εξωπραγματικό για εμάς τους κοινούς θνητούς. Ο λογαριασμός για την επίσκεψη είναι 3 εκατομμύρια δολάρια και δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν τα έξοδα που θα κάνει η αντιπροσωπεία των 1.500 ατόμων σε άλλες υπηρεσίες, όπως spa αλλά και γεύματα εκτός ξενοδοχείου.

Πηγή: newsit.gr