12χρονος ήρωας σώζει την μάνα του που την πυροβόλησε 2 φορές με καραμπίνα ο άντρας της.Τα ανήλικα παιδιά άφησαν αναίσθητο τον πατριό τους! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

12χρονος ήρωας σώζει την μάνα του που την πυροβόλησε 2 φορές με καραμπίνα ο άντρας της.Τα ανήλικα παιδιά άφησαν αναίσθητο τον πατριό τους!

12χρονος ήρωας σώζει την μάνα του που την πυροβόλησε 2 φορές με καραμπίνα ο άντρας της.Τα ανήλικα παιδιά άφησαν αναίσθητο τον πατριό τους!Η Rachel Moore από το Brisbane, της Αυστραλίας ερωτεύτηκε έναν άνδρα ονόματι Daryl. Στην αρχή, ήταν ευγενικός και υπομονετικός για εφτά χρόνια, ήταν ευτυχισμένοι. Όμως τρία χρόνια πριν, η σχέση τους καταστράφηκε όταν ο Daryl επιτέθηκε στη Rachel. Έχοντας υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και σε προηγούμενη της σχέσης, η Rachel ήξερε από πρώτο χέρι πως η βίαιη συμπεριφορά μόνο χειρότερη γίνεται με τον καιρό. Έδιωξε τον Daryl απο το σπίτι και ορκίστηκε να μην είναι ποτέ ξανά μαζί του. Όμως ο Daryl ήταν ο πατέρας στα δυο από τα πέντε παιδιά της. Για δυο χρόνια, η Rachel και ο Daryl είχαν φιλικές σχέσεις για το καλό των παιδιών.
Στις Aπριλίου 2014, η Rachel ήταν σπίτι με τα πέντε παιδιά της — τον 14χρονο Jayden, τον 12χρονο Cameron, τη 10χρονη Kaylee, τον 4χρονο Zane, και τη 2 ετών Samantha — όταν ο Daryl όρμηξε μέσα. Αμέσως, η Rachel κατάλαβε πως ήταν μεθυσμένος και ότι η οικογένειά της κινδύνευε. Αυτό που δεν ήξερε ωστόσο, ήταν ότι ο Daryl είχε μαζί του μια καραμπίνα. Καθώς η Rachel έκρυβε τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα, την πυροβόλησε δυο φορές στο χέρι, κάνοντας τη να χάσει τις αισθήσεις της.
Ο Daryl σκόπευε να τη δολοφονήσει, αλλά δεν είχε ιδέα για τη σωματική δύναμη και το εσωτερικό θάρρος που θα εκτοξευόταν επάνω του από τα χέρια αυτών των πέντε παιδιών…
Αυτή είναι η Rachel Moore, μητέρα πέντε παιδιών από το Brisbane της Αυστραλίας.
Στις 11 Απριλίου 2014, η Rachel έπεσε θύμα μιας φρικτής επίθεσης από τα χέρια του πρώην συντρόφου της και πατέρα των δυο από τα πέντε παιδιά της.
Αν δεν ήταν τα πέντε ηρωικά παιδιά της — τα οποία, εκείνη τη στιγμή ήταν από 2 εώς 14ων χρονών — η Rachel θα ήταν νεκρή.
5
Όταν η Rachel ήταν μόνη μητέρα τριών παιδιών, ερωτεύτηκε έναν άνδρα ονόματι Daryl. Αυτή και ο Daryl ήταν ευτυχισμένοι για επτά χρόνια και απέκτησαν δυο ακόμη παιδιά.
Όμως τρία χρόνια πριν, η ζωή της άλλαξε για πάντα όταν ο Daryl της επιτέθηκε. Έχοντας ήδη υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η Rachel ορκίστηκε να μην ξαναβάλει τον εαυτό της σε αυτήν την κατάσταση ξανά. Πέταξε τον Daryl έξω και έδωσε τέλος στη ρομαντική τους σχέση.
oa
Για τα επόμενα δυο χρόνια, η Rachel μεγάλωνε τα παιδιά της μόνη. Η σχέση της με τον Daryl παρέμεινε φιλική – μέχρι τη νύχτα που ο Daryl της επιτέθηκε ξανά.
Η Rachel και τα παιδιά της ήταν στο σπίτι όταν άκουσε τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου να στριγγλίζουν στο δρόμο. Ήξερε ότι ήταν ο Daryl και πως ήταν μεθυσμένος. Έμοιαζε σαν δαιμονισμένος.
Η τρομοκρατημένη μητέρα έβαλε τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα βιαστικά καθώς ο Daryl ορμούσε στο σπίτι, οπλισμένος με καραμπίνα.
tv
Καθώς η κυρία Μοοre και τα παιδιά της κρύβονταν στην κρεβατοκάμαρα, ο Fields πυροβόλησε και πέτυχε δυο φορές στο χέρι τη μητέρα, η οποία εξαιτίας του φοβερού τραυματισμού της έχασε τις αισθήσεις της.
Όσο ο Fields όπλιζε ξανά το όπλο, τα παιδιά ανέλαβαν δράση.
jo
Ο Cameron, 12 χρονών, επιτέθηκε στον Fields. Του άρπαξε το όπλο και έτρεξε να το κρύψει έξω.
Εξοργισμένος, ο Fields προσπάθησε να επιτεθεί ξανά στη Rachel. Tότε ήταν που η 14χρονη Jayden και ο Cameron γρονθοκόπησαν και έπνιξαν τον Fields σε σημείο που έχασε τις αισθήσεις του.
Δυο αγόρια έριξαν έναν άντρα που είχε δυο φορές το μέγεθός τους.
bo
Στο παρακάτω βίντεο, τα παιδιά περιγράφουν τις φρικιαστικές λεπτομέρειες των όσων ήταν αυτόπτες μάρτυρες – όπως για παράδειγμα τον ήχο που έκαναν τα παπούτσια του Field όταν ορμούσε στον όροφο.
Όπως αποκαλύφθηκε, ο Cameron, ο Jayden και η Kaylee εκπαιδεύτηκαν στην πολεμική χορογραφία και τις πολεμικές τέχνες ως μέρος των δραματικών σπουδών τους. Μόλις δυο εβδομάδες πριν την αποτρόπαια επίθεση, διδάχτηκαν πώς να σώσουν τη ζωή της μητέρας τους.
ho
Αν δεν είχαν αυτή τη γεναιότητα, αυτά τα παιδιά δεν θα είχαν πλέον μητέρα. Μαζί, έσωσαν τη ζωή της.
Η Rachel μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ανάρρωσε.
7u
Τώρα η Rachel μοιράζεται την ιστορία της επάνω στην ενδοοικογενειακή βία, επειδή λέει πως μπορεί να συμβεί στον καθένα.