Υπόθεση Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς έριξαν τα λύτρα στα 18 εκατ. ευρώ - Το νέο μήνυμα στην οικογένεια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς έριξαν τα λύτρα στα 18 εκατ. ευρώ - Το νέο μήνυμα στην οικογένεια

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς έριξαν τα λύτρα στα 18 εκατ. ευρώ - Το νέο μήνυμα στην οικογένειαΝέα τροπή λαμβάνει το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, καθώς οι απαγωγείς έριξαν το ποσό των λύτρων που ζητούν προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, οι απαγωγείς με νέο μήνυμα που έστειλαν στην οικογένεια του επιχειρηματία έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους, από τα 30 εκατ. ευρώ στα 18 εκατ., δείγμα πως και οι ίδιοι κατανοούν πως είναι αδύνατο πλέον να πάρουν τα χρήματα που απαιτούσαν. 

Βέβαια οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να μην έχει διαφοροποιηθεί από το ποσό που αρχικά είχε συγκεντρώσει (το ποσό δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ) ωστόσο το γεγονός ότι και εκείνοι έριξαν κι άλλο τις απαιτήσεις τους δείχνει πια εμφανώς πως και οι ίδιοι έχουν πειστεί πως η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα καν να πλησιάσει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούσαν αρχικά (θυμίζουμε πως ξεκίνησαν από τα 100 εκατ. ευρώ).


Αντιδράσεις από την πλευρά της οικογένειας δεν υπάρχουν ακόμη, ωστόσο είναι σίγουρο πως η εξέλιξη αυτή φέρνει πιο κοντά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, από μια ομηρία που σε λίγες ημέρες μπαίνει στον 7ο μήνα της και που κρατά σε αγωνία όλη την τοπική κοινωνία και πρωτίστως την οικογένεια του επιχειρηματία που ζει απίστευτες στιγμές όλο αυτό το διάστημα.