Η πιο όμορφη αντίδραση γαμπρού όταν είδε τη νύφη! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η πιο όμορφη αντίδραση γαμπρού όταν είδε τη νύφη! (video)

post-feature-imageΕίθισται στους γάμους οι πιο συναισθηματικές και ευσυγκίνητες να είναι οι νύφες, όμως ένας Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει πλάνα από έναν γάμο που έγινε στο Τσάρλεστον.

Λίγο πριν την τελετή γαμπρός και καλεσμένοι περιμένουν με ανυπομονησία τη νύφη. Μόλις εκείνη καταφτάνει, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξεσπά σε λυγμούς συγκίνησης, βλέποντάς την να περπατά στο διάδρομο και να φτάνει κοντά του. 

«Τα συναισθήματα που ένιωσα δεν περιγράφονται, δεν το περίμενα. Η στιγμή που είδα τη γυναίκα μου με συντάραξαν. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τη γυναίκα μου εκείνη την ημέρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοργανωτής του γάμου μας και φωτογράφος μου έδωσε το δώρο που είχε εκείνη για μένα. Ήταν ένα περιοδικό και ένα γράμμα. Μου είπε να ανοίξω πρώτα το γράμμα και να απολαύσω όλα όσα μου είχε γράψει», ανέφερε ο γαμπρός. 
«Το γράμμα αναφερόταν στον μελλοντικό της σύζυγο με όλο το συναίσθημα που θα ονειρευόταν ο καθένας. Έγραφε για τις ελπίδες και τα όνειρά της από αυτόν τον άνθρωπο μαζί με ερωτήσεις για το πώς μπορεί να ήμουν εμφανισιακά. Εκεί που συγκινήθηκα περισσότερο ήταν στο τέλος του γράμματος, καθώς συνειδητοποίησα ότι ήταν γραμμένο το 2009, δύο χρόνια δηλαδή προτού γνωριστούμε. Αυτό το δώρο με έκανε να νιώσω τόσα πολλά για αυτή την ημέρα του γάμου μας, καθώς και το πόσο σημαντικός αισθάνθηκα. Ήταν ένα όνειρο. Ευχαρστώ τον άνθρωπο που κατέγραψε αυτήν την μοναδική στιγμή, γιατί εκείνη την ώρα δεν ήκερα τι μου γινόταν. Ήμουν προσηλωμένος σε εκείνη και εκείνη σε μένα», σημείωσε. 

Ο γάμος έγινε πριν από δύο χρόνια, ωστόσο το στιγμιότυπο «εμφανίστηκε» σήμερα στα social media.
Πηγή: protothema.gr