Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός

Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Γιουβέντους - ΟλυμπιακόςΤο Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται απόψε στην ΕΡΤ με τον αγώνα «Γιουβέντους – Ολυμπιακός», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας στη φάση των ομίλων.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME» με τον Περικλή Μακρή και καλεσμένους τον Πέτρο Ξανθόπουλο και τον Βαγγέλη Μόρα, οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των πρωταθλητών Ελλάδας και της  «Γηραιάς Κυρίας», μίας από τις ιστορικότερες ομάδες του πλανήτη.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και στον Ολυμπιακό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με πλήρες ρεπορτάζ από το Τορίνο και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, καθώς και με τα στιγμιότυπα από όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς.

Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα «Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου». Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος. gazzetta.gr