Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 28χρονο στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκαν οι γονείς του πριν από 19 χρόνια. Τότε βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και γλίτωσε με γρατζουνιές - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 28χρονο στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκαν οι γονείς του πριν από 19 χρόνια. Τότε βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και γλίτωσε με γρατζουνιές

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 28χρονο στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκαν οι γονείς του πριν από 19 χρόνια. Τότε βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και γλίτωσε με γρατζουνιέςΤραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 28χρονο, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στο ίδιο σημείο που είχαν σκοτωθεί οι γονείς του το 1997.
Ο Dean Dewhurst σκοτώθηκε ακαριαία, όταν το ασημί Golf του συγκρούστηκε με φορτηγό.
Στον ίδιο δρόμο πριν από 19 χρόνια, μόλις  ένα χιλιόμετρο μακριά, είχαν χάσει τη ζωή τους οι γονείς του, επίσης ακαριαία, ενώ ο ίδιος και τα δύο αδέλφια που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο είχαν σωθεί.
Η οικογένεια τότε ξεκινούσε για τις διακοπές, όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε επίσης μετωπικά, επίσης με φορτηγό, στον δρόμο A59, στο Λανκασάιρ.
Τότε, το πλήρωμα του ασθενοφόρου απεγκλώβισε τον 9χρονο τότε Ντιν και τα αδέρφια του από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο. Είχαν μόνο μώλωπες και γρατζουνιές.
Ο Ντιν εργαζόταν ως μπάρμαν εδώ και πέντε μήνες, ενώ ήταν ηλεκτρολόγος. Έπαιζε ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο στην ομάδα Ribchester Rovers.
«Με βαθιά θλίψη σάς ανακοινώνουμε την απώλεια του Dean Dewhurst», είπε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο οποίο δούλευε ο 28χρονος. «Πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη, πάντα έκανε τους άλλους εργαζόμενους και τους πελάτες να χαμογελούν. Είμαστε περήφανοι που τον γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του», συμπλήρωσε.
Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.