Τέλος ο Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τέλος ο Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος με ανακοίνωσή του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν - ειδικά τους τελευταίους δέκα μήνες - ο Γιάννης  Αλαφούζος έχει σκεφτεί σοβαρά να μιλήσει δημοσίως για την κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη δική του θέση στις εξελίξεις, όμως έχει ματαιώσει τη συνέντευξη Τύπου ή την έκδοση γραπτής δήλωσής του.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, μετά από όσα συνέβησαν τις προηγούμενες  μέρες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το πήρε απόφαση. Και στο δελτίο του ΣΚΑΪ πριν από λίγο, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στους "ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη διάσωση του συλλόγου" και υπογράμμισε πως από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα έχει συνεισφέρει 42 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική του περιουσία, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει μελλοντικές υποχρεώσεις που θα ανέρχονται έως και σε 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Αλαφούζος αφήνει αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καλεί τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της οικογένειας του ΠΑΟ "να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους και να βάλουν και εκείνοι το χέρι στην τσέπη".

Ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας αλλά και τους ζητά συγγνώμη, σημειώνοντας: "δεν μπορώ να επωμισθώ άλλο την ευθύνη"! sport24.gr