Πρώτο «εμπόδιο» η Ξάνθη για Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτο «εμπόδιο» η Ξάνθη για Ολυμπιακό


Πρώτο «εμπόδιο» η Ξάνθη για ΟλυμπιακόΤο «3 στα 3» θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, από εκεί που ξεκινάει ο μίνι μαραθώνιος για τους Πειραιώτες και ακολουθεί η αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ. Οι σκέψεις του Χάσι για την 11άδα.
Το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του τη φετινή σεζόν δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας .
Τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της ομάδας στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Μπέσνικ Χάσι έχει τονίσει στους παίκτες του πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες στην Αθήνα.

Σίγουρα όλοι θέλουν μία καλή εκκίνηση στην Ευρώπη, όμως πρώτο μέλημα για τους Πειραιώτες είναι η διατήρηση των κεκτημένων και η κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ζιλέ και Οτζίτζα, με τους Σεμπά και Μάριν στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζούρτζεβιτς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Προτό, Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ομάρ, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Καρσελά, Πάρντο, Μπεν και Εμενίκε. Εκτός έμειναν οι Μποτία και Βούκοβιτς. sport-fm.gr