ΠΑΟΚ: Περιμένοντας το ok της FIFA για Ζαμπράνο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας το ok της FIFA για Ζαμπράνο

Η FIFA θα δώσει τη λύση στο θέμα της μεταγραφής του Ζαμπράνο στον ΠΑΟΚ, αφού η Ρουμπίν άργησε να στείλει κάποια έγγραφα και υπήρξε μεταμεσονύχτιο θρίλερ. 
ΠΑΟΚ: Περιμένοντας το ok της FIFA για ΖαμπράνοΔεν ολοκληρώθηκε μέσα στα χρονικά περιθώρια που καθορίζονταν για την διενέργεια των μεταγραφών, η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Κάρλος Ζαμπράνο, από την Ρούμπιν Καζάν στον ΠΑΟΚ πλέον η μεταγραφική αυτή κίνηση, η τελευταία εφέτος για τον ΠΑΟΚ είναι στον «αέρα» και για την τύχη της θα αποφανθεί η FIFA.

Η ενημέρωση που υπάρχει αφορά στην καθυστέρηση της διαδικασίας tms (Transfer Matching System) από πλευράς Ρούμπιν. Και αυτό άφησε ανολοκλήρωτη την μεταγραφή αν και ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον παίκτη αλλά και την ρωσική ομάδα. TMS είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα όπου οι ενδιαφερόμενες πλευρές συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής και μολονότι η ελληνική ομάδα ήταν συνεπής, οι Ρώσοι άργησαν και η εκκρεμότητα παραμένει.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποσταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη FIFA, η οποία θα αποφανθεί σχετικά αν και συνήθως εγκρίνει τέτοιες μεταγραφές, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ετσι η τύχη της μεταγραφής Χιλιανού αμυντικού Κάρλος Ζαμπράνο θα οριστικοποιηθεί σήμερα, όταν η παγκόσμια Ομοσπονδία θα εγκρίνει ή όχι το αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ που φυσικά μεσολαβεί σε αυτές τις περιπτώσεις.Η FIFA ανακμένεται να δώσει το οκ στους Θεσσαλονικείς, αφού σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν έχει μπλοκάρει άλλες μεταγραφές τέτοιου τύπου.

Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε και ιατρικές εξετάσεις βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας το «πράσινο φως» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ώστε να ανακοινωθεί, να ενταχθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να ξεκινήσει προπονήσεις. onsports.gr