Ουζουνίδης: "Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα είτε έτσι, είτε αλλιώς" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ουζουνίδης: "Να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα είτε έτσι, είτε αλλιώς"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στα διοικητικά θέματα που έχουν προκύψει καλώντας τους υπεύθυνους να πάρουν θέση γιατί η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι.
Και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Παναιτωλικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στάθηκε μόνο στην διοικητική αβεβαιότητα τονίζοντας πως όσα έγιναν δυο μέρες πριν το ματς επηρέασαν άπαντες και κάλεσε τους υπεύθυνους να βγουν να μιλήσουν.
Έτσι ώστε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο όλοι να ξέρουν τι θα γίνει καθώς η κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι. Χαρακτηριστικά είπε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήταν πολύ καλοί. Η τακτική ήταν καλή, δημιούργησαν καλές προϋποθέσεις. Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν δυο μέρες πριν το παιχνίδι γίνονται όλα αυτά που έγιναν. Όσο και να θέλεις δεν μπορείς να μην επηρεαστείς και αυτό ήταν ξεκάθαρο μέσα στο παιχνίδι. Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι γρήγορα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα είτε έτσι είτε αλλιώς. Να ξέρουμε όλοι στην ομάδα τι θα γίνει αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή όσο και να θέλουμε. Να βρεθεί γρήγορα μια λύση για να ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτή η αβεβαιότητα, αυτή η ανασφάλεια είναι λογικό σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τους επηρεάζει. Όταν δυο μέρες πριν το παιχνίδι ασχολούνται όλοι με το τι θα γίνει και διαβάζουν τι θα γίνει στην ομάδα δεν είναι εύκολο.
Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ξαναλέω ότι ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε το σώμα μας, υπήρχε η διάθεση, η όρεξη αλλά όχι το μυαλό που θα έπρεπε για αυτό το παιχνίδι».
Για το τι είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τηλέφωνο:
«Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν γίνεται να συζητάμε συνέχει για αυτό. Δεν είναι εύκολο όσο και να συζητάμε να μην επηρεαστούμε. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ. Όταν δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στην αυριανή μέρα δεν είναι εύκολο».
Για το πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση:

«Πρέπει να υπάρχει ηρεμία έξω από το γήπεδο για να μπορέσεις να την βγάλεις και μέσα στο γήπεδο. Ενώ ήμασταν σε μια καλή κατάσταση, ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε, χάθηκε η συγκέντρωση και η δουλειά μας».
Για την εικόνα εκτός έδρας:
«Αυτή τη στιγμή θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με το αγωνιστικό τόσο. Σας είπα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, στράβωσε και το παιχνίδι από την αρχή. Όταν τα πράγματα είναι έτσι δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα».