Όποιος πηγαίνει στο σπίτι του, καταλήγει να πεθαίνει. Πάνω από 80 παιδιά έχουν δεχτεί την ίδια μοίρα… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Όποιος πηγαίνει στο σπίτι του, καταλήγει να πεθαίνει. Πάνω από 80 παιδιά έχουν δεχτεί την ίδια μοίρα…

Όποιος πηγαίνει στο σπίτι του, καταλήγει να πεθαίνει. Πάνω από 80 παιδιά έχουν δεχτεί την ίδια μοίρα…Κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλη καρδιά που είναι σχεδόν εξωπραγματικό. Ο Mohamed Bzeek είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Ο κοντόχοντρος άντρας με τη μεγάλη γενειάδα έχει μία πολύ ιδιαίτερη αποστολή: προσφέρει διαμονή σε παιδιά που είναι πολύ βαριά άρρωστα.Το να τον ακούσει κανείς να μιλάει για τα παιδιά είναι πολύ συγκινητικό:
Ο Mohamed φροντίζει τα παιδιά που απορρίπτουν όλοι οι άλλοι. Είναι στα τελικά στάδια της ασθένειάς τους και για διάφορους λόγους δεν είναι με τους γονείς του και έτσι δεν υπάρχει κανείς να τα φροντίσει μέχρι να φύγουν.
Τους δίνει δύναμη, αγάπη, συμπόνια και μία οικογένεια. Φέρνει χαρά στην σύντομη ζωή τους και τα συντροφεύει μέχρι την στιγμή που θα πουν το τελευταίο αντίο.Κανονικά, αυτά τα παιδιά θα πέθαιναν σε νοσοκομείο, μόνα και ανώνυμα. Αλλά ο Mohamed έχει αφιερώσει την ζωή του στο να το αλλάξει αυτό.
Ο Mohamed είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Όταν τον χρειάζονται περισσότερο, τους προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια έτσι ώστε να φύγουν γαλήνια από αυτόν τον κόσμο. Σε έναν κόσμο που συχνά φαίνεται σκοτεινός και χωρίς ελπίδα, η αγάπη και η ανιδιοτέλειά του είναι μία ευπρόσδεκτη ακτίνα φωτός!