Ολυμπιακός: Στο Ρέντη πριν την ΑΕΚ ο Μαρινάκης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη πριν την ΑΕΚ ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη πριν την ΑΕΚ ο ΜαρινάκηςΤο «παρών» στο αθλητικό κέντρο των Πειραιωτών αναμένεται να δώσει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προκειμένου να τα... ψάλλει στους παίκτες.
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Μπέσνικ Χάσι. Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών φέρεται πως το βράδυ του Σαββάτου (16/9) έφτασε μία... ανάσα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θέλοντας να ζητήσει... εξηγήσεις από τους «ερυθρόλευκους» για τη νέα απώλεια βαθμών.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά εντός των επόμενων ημερών, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όπου θα έχει την... ευκαιρία να τα ψάλλει εκεί στους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με την «Live Sport» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους, ξεκαθαρίζοντας πως το ματς με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα κομβικό, μετά και τη νέα απώλεια βαθμών και τις δύο γκέλες στα πρώτα τέσσερα ματς. onsports.gr