«Γκέλα» για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

«Γκέλα» για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

«Γκέλα» για τον Ολυμπιακό, 1-1 με τον Αστέρα ΤρίποληςΟ Ολυμπιακός παραχώρησε νέα ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ των Αρκάδων σημείωσε στο 54’ ο Μανιάς, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με πέναλτι του Τζούρτζεβιτς.
Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι παρουσιάστηκε χωρίς έμπνευση και δημιουργία, ενώ παγιδεύτηκε από το σχηματισμό του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έκλεισε τους διαδρόμους και επί της ουσίας έβγαλε εκτός αγώνα τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» περιόρισαν την επιθετικότητά τους και απειλούσαν από στατικές φάσεις ή με μακρινά σουτ, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Αθανασιάδη. 

Στο 36’ ο Οτζίτζα-Οφόε με σουτ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 38’ ο Βέλγος είδε την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 39’ η κεφαλιά του Ένχελς από κόρνερ του Σεμπά έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 40΄ ο Αθανασιάδης πρόλαβε τον Τζούρτζεβιτς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να κερδίζει πέναλτι και να ανοίγει το σκορ. Στο 54΄ ο Ρομαό έκανε χέρι στο γύρισμα του Ισνάλντο από τη γραμμή του άουτ και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μανιάς, ανοίγοντας το σκορ. 

Ο Χάσι πέρασε στο γήπεδο τους Εμενίκε και Πάρντο για να δώσει επιθετική πνοή και στο 63’ ο Νιγηριανός είχε δοκάρι με κεφαλιά. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός σπατάλησε χρόνο και χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας στο 84ο λεπτό για να ξανακάνει φάση. Ο Τζούρτζεβιτς έπιασε την κεφαλιά, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά. 

Νωρίτερα, ο Καπίνο κράτησε τον Ολυμπιακό στο ματς, καθώς νίκησε σε τετ-α-τετ πρώτα τον Καλτσά και τρία λεπτά μετά τον Δουβίκα. Το 1-1 διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το σουτ του Ανδρούτσου βρήκε στον Ιγκλέσιας και ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι. Ο Τζούρτζεβιτς από τα 11 μέτρα σκόραρε και άνοιξε λογαριασμό στην Ελλάδα, σώζοντας ένα βαθμό για την ομάδα του. 

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε την ήττα, ωστόσο έδειξε το κακό αγωνιστικό του πρόσωπο, αφού παρουσιάστηκε στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς φρεσκάδα και ενέργεια. 







Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (Novasports 1)

Γκολ:
 54' πεν. Μανιάς (Αστέρας Τρίπολης), 90'+3' πεν. Τζούρτζεβιτς (Ολυμπιακός) 

Κίτρινες κάρτες:
 Ζντιέλαρ, Σεμπά, Φιγκέιρας - Ιγκόρ, Ιγκλέσιας, Αθανασιάδης

Κόκκινες κάρτες:
 -

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι):
 Καπίνο, Ζιλέ, Ένχελς, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οφόε, Μάριν (57' Πάρντο), Σεμπά, Καρσελά (57' Εμενίκε), Τζούρτζεβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): 
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (60' Τσουκαλάς), Μανιάς (71' Δουβίκας), Καλτσάς, Ισνάλντο.






Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα