Οι τρεις παίκτες που βγάζει από το "ψυγείο" ο Λεμονής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Οι τρεις παίκτες που βγάζει από το "ψυγείο" ο Λεμονής

Η έλευση του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού "ενεργοποιεί" κάποιους "ερυθρόλευκους" που είχε ξεχάσει ο Μπέσνικ Χάσι. Ποιοι διεκδικούν θέση στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Kάθε αλλαγή προπονητή φέρνει και νέα δεδομένα σε κάθε ομάδα. Αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον Ολυμπιακό με την αντικατάσταση του Μπέσνικ Χάσι από τον Τάκη Λεμονή. Κι αν το πρώτο "σημάδι" φάνηκε από την πρώτη αποστολή του νέου τεχνικού των "ερυθρολεύκων" - για το Τορίνο με αντίπαλο τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League - με την επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία και του ξεχασμένου στα τελευταία ματς Μοχάμεντ Μπεν, αλλά στο ματς με τον Ατρόμητο (1/10, 16:00) αναμένεται να υπάρχει και συνέχεια.
Ο Λεμονής παρέλαβε την ομάδα με τον Στέφανο Καπίνο εκτός αυτής, αλλά μίλησε με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα και τον επανένταξε, έστω κι αν ο Σίλβιο Προτό θα είναι η πρώτη επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας.
Αλλά απέναντι στους Περιστεριώτες για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ενδεχομένως να πάρει "σάρκα κι οστά" η "ενεργοποίηση" των... ξεχασμένων του Μπέσνικ Χάσι. Ο Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Μαρτίνς, από την περυσινή σταθερά βασική του παρουσία, έμεινε στο περιθώριο στην εκκίνηση της φετινής και αναμένεται να είναι στην αποστολή.
Το ίδιο ισχύει και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς ο Ιρανός αποκτήθηκε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περυσινής σεζόν μετά από μάχη με τις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες και φέτος δεν υπολογιζόταν από τον Χάσι.
Όπως επίσης και για τον Χρβόγιε Μίλιτς, ο οποίος αποκτήθηκε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο (επί τεχνικής ηγεσίας Χάσι) από τη Φιορεντίνα έναντι 1.500.000 ευρώ, αλλά ποτέ δεν απήλαυσε της εμπιστοσύνης του προηγούμενου "ερυθρόλευκου" τεχνικού.
Η ενεργοποίηση των τριών (Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Μαρτίνς) αναμένεται να δώσει περισσότερες επιλογές στις συγκεκριμένες θέσεις. Ειδικά για την κορυφή της επίθεσης, ο "συνωστισμός" των τριών (Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς και Ανσαριφάρντ), αναμένεται να "ελευθερώσει" τον Μπεν για τα "φτερά" σύμφωνα με την εκτίμηση του τεχνικού επιτελείου. Εξάλλου το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό τους επόμενους δύο μήνες (Οκτώβριο, Νοέμβριο) σε Super League Σουρωτή, Κύπελλο Ελλάδας και Champions League είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένο. sport24.gr