Φόβος και τρόμος για τους Nomads στις Φιλιππίνες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Φόβος και τρόμος για τους Nomads στις Φιλιππίνες!

post-feature-imageΠοιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΝΤ1 αυτή την εποχή; Ο πονοκέφαλος που δημιουργούν τα γυρίσματα του NOMADS στις Φιλιππίνες λόγω του φόβου των παικτών για τον αψίκορο ηγέτη της Βόρειας Κορέας που δεν έχει σε τίποτα να πατήσει το κουμπί και να βρεθούν οι ωραίες Φιλιπππίνες κάτω από το βυθό.

Αγωνιούν λοιπόν παίκτες και παραγωγοί, ειδικά μετά την πυρηνική δοκιμή της βόμβας υδρογόνου στις 3 Σεπτεμβρίου, που προκάλεσε σεισμικά κύματα που ισοδυναμούν σε σεισμό 6,3 ρίχτερ.

Οπότε θα υπάρξει λίγο ακόμα σασπένς, ίσως κάποιος ή κάποια να το μετανιώσει κιόλας πριν την οριστική αποχώρηση των παικτών στις 29 Σεπτεμβρίου. Ως γνωστόν στις Φιλιππίνες θα ταξιδέψουν συνολικά 21 άτομα, ανάμεσά τους ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Γιώργος Μαυρίδης ο σεφ ζαχαροπλαστικής Διονύσης Αλέρτας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου, η Αποστολία Ζώη η Νατάσα Καλογρίδη. Φημολογείται ότι τηρώντας την οικογενειακή παράδοση στα ριάλιτι θα αναχωρήσει και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, αφού εκείνος «κάηκε» νωρίς υπάρχει ακόμα μια ελπίδα! Και η πρωταθλήτρια της ενόργανης βασιλική Μιλλιούση.

Μαζί τους φυσικά θα ταξιδέψει και παρουσιαστής τους Γρηγόρης Αρναούτογλου που θα κηρύξει την έναρξη του παιχνιδιού στις 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: thetoc.gr