«Μπλόκο» στα Πηγάδια για τον Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

«Μπλόκο» στα Πηγάδια για τον Ολυμπιακό

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στη Super League είχε ο Ολυμπιακός στη Ξάνθη (1-1).
Τρία 24ωρα πριν την πρεμιέρα τους στους ομίλους του Champions League με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάνουν το 3Χ3 στα Πηγάδια για δύο λόγους.
Ο πρώτος ήταν ότι απέτυχαν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο 45λεπτο όταν έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες και ο δεύτερος το γεγονός ότι μόλις η Ξάνθη γύρισε πιο πίσω στο δεύτερο μέρος δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους για να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του Ζίφκοβιτς. 
Οι πρωταθλητές στο α΄ ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί στη δημιουργία και προβληματικοί στην εκτέλεση. Υπό... κανονικές συνθήκες θα μπορούσαν να έχουν προβάδισμα δύο και τριών τερμάτων, με τους Φορτούνη, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς να πρωταγωνιστούν σε αντεπιθέσεις-φωτιά, αλλά ταυτόχρονα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσουν το προβάδισμα το οποίο είχε διαμορφωθεί αρκετά νωρίς.
Η ομάδα του Χάσι πήρε νωρίς το προβάδισμα με την κεφαλιά του Ένγκελς, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Πειραιωτών.
Η μπάλα τιμώρησε του φιλοξενούμενους στο 43΄, από σέντρα του Μπρίτο και λάθος έξοδο του Καπίνο, ο Λισγάρας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς πλεονέκτημα.
Ανοιχτό παιχνίδι και στο β΄ ημίχρονο με τον Χάσι να ανακατεύει την τράπουλο με τις αλλαγές των Καρσελά, Εμενίκε. Από την άλλη πλευρά όμως, οι γηπεδούχοι παρέμεναν απειλητικοί. Στο 79΄ ακυρώθηκε σωστά (χέρι) γκολ του Εμενίκε κι έτσι ο Ολυμπιακός, τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, γνώρισε την πρώτη του απώλεια για τη φετινή σεζόν.  naftemporiki.gr