Λεμονής: "Με ικανοποίησε ότι επέστρεψαν στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Λεμονής: "Με ικανοποίησε ότι επέστρεψαν στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια"

Ο Τάκης Λεμονής κατάφερε να παρουσιάσει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους και είχε αρκετούς λόγους για να είναι χαρούμενος μετά το τέλος της αναμέτρησης πλην του αποτελέσματος.
Ολυμπιακός παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο Τορίνο και αρκετά πράγματα ικανοποίησαν τον Τάκη Λεμονή όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου.
Χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε:
ΤΟΡΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ
Χθες είπατε στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλατε να δείτε τους παίκτες σας να έχουν ευχαριστηθεί με την προσπάθεια που θα έκαναν. Φαντάζομαι ότι το ευχαριστήθηκαν.

"
Αυτό που με ικανοποίησε λίγο, είναι ότι επέστρεψαν ευχαριστημένοι κατά κάποιο τρόπο στα αποδυτήρια, αλλά επέστρεψαν και στενοχωρημένοι. Κι αυτό με ικανοποίησε αρκετά".
Ο Ολυμπιακός μετά από μία δύσκολη περίοδο, λίγα 24ωρα αφού έρχεστε, κάνει μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και δείχνει ότι είναι “ομάδα”. Είναι ένα από τα κέρδη ως συνολική εικόνα αυτό για εσάς;
"Ναι, είχα τονίσει χθες ότι εμείς θέλουμε να έχουμε οποιοδήποτε κέρδος από αυτόν τον αγώνα, είτε αφορά το ψυχολογικό, είτε το βαθμολογικό. Δυστυχώς στο βαθμολογικό δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει και οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν ότι ανεβαίνει ο πήχης. Είμαστε σε πολύ μεγάλη διοργάνωση, το ξέραμε εκ των προτέρων και θα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το σκεπτικό.
Με μία τέτοια ομάδα σε τέτοια έδρα, πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς, αλλά να πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Αυτό που θέλαμε ήταν να κλέψουμε μπάλες για να φύγουμε γρήγορα στην κόντρα. Το παιχνίδι τελείωσε πλέον, και έχουμε μπροστά μας ένα καλό διάστημα έως τις 15 Οκτωβρίου να δουλέψουμε και αρκετά άλλα πράγματα".
Μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει η Γιουβέντους φέτος, αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι σας;
"Για να είμαι ειλικρινής είναι μία ομάδα που την θεωρώ μέσα στις πέντε κορυφαίες, έχει ελπίδες να φτάσει έως τον τελικό. Σίγουρα δυσκολέψαμε με τον τρόπο που παίξαμε αρκετά την Γιουβέντους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μία ομάδα που είναι φαβορί για το Champions League. Έχει καλό προπονητή, ίσως στο αμυντικό κομμάτι πιστεύω φέτος με την απουσία του Μπονούτσι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της, αλλά είναι μία σπουδαία ομάδα".
Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για την επιστροφή του Ρομαό στη φυσική του θέση, αλλά και στην παρουσία του Νικολάου;
"Είναι γεγονός ότι το καλό ήταν ότι την περίοδο που ήμουν στο τέλος του πρωταθλήματος αυτούς τους δύο μήνες, γνώρισα αυτά τα παιδιά αρκετά καλά. Ο Ρομαό έπαιξε εξ ανάγκης στόπερ, αλλά αυτό συνεχίστηκε για αρκετά ματς. Ήθελα να το αλλάξω, γιατί θεωρούσα ότι το πρόβλημα δεν ήταν η αμυντική γραμμή, αλλά το αμυντικό παιχνίδι γενικά. Όσον αφορά στον Νικολάου, φαίνεται ότι είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι ένα νέο παιδί.
Μπορώ να πω ότι τα παιδιά όπως ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης που ανέβηκαν πέρσι στην πρώτη ομάδα και τα έζησα στο τέλος της σεζόν, έχουν ένα καλό επίπεδο. Για ποιο λόγο να μην τους δώσουμε την ευκαιρία. Σίγουρα έχουμε καλούς παίκτες στην άμυνα. Με την παρουσία του Ρομαό στα χαφ είμαστε πιο πιεστικοί όταν αμυνόμαστε".