Κλείνει και ο Αυλωνίτης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κλείνει και ο Αυλωνίτης

Κλείνει και ο ΑυλωνίτηςΚοντά στην απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι συμφώνησαν στο οικονομικό με την πλευρά του 27χρονου αμυντικού και αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του.
Κοντά στην απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι συμφώνησαν στο οικονομικό με την πλευρά του 27χρονου αμυντικού και αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε μια έξτρα λύση για την άμυνα και η περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη δεν άφησε αδιάφορους τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Ο πρώην αμυντικός του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό από τον Μάιο και ήταν στη μεταγραφική λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το ενδιαφέρον των Πράσινων αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες και από τη στιγμή που ο Αυλωνίτης δεν βρήκε ομάδα στο εξωτερικό (αυτός ήταν ο αρχικός του στόχος), το Τριφύλλι έκανε την κίνηση του και όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει τον παίκτη.

Πλέον απομένουν τυπικά θέματα και μέχρι τη Δευτέρα (11/09) - οπότε και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές - αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Αυλωνίτη στον Παναθηναϊκό.

Τελευταίος σταθμός του 27χρονου παίκτη ήταν η Χάρτς (9 συμμετοχές), όπου έπαιξε για έξι μήνες την περσινή σεζόν.  novasports.gr