Κέρκυρα - Παναθηναϊκός: Να… σπάσουν επιτέλους το ρόδι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός: Να… σπάσουν επιτέλους το ρόδι!

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός: Να… σπάσουν επιτέλους το ρόδι!Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητούν «Φαίακες» και «πράσινοι» στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει τη δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Κέρκυρα και Παναθηναϊκός έχουν καταφέρει να έχουν θετικό… πρόσημο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, μια και οι νησιώτες μετρούν δύο ήττες, ενώ οι «πράσινοι» δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να… μηδενίσουν από την τιμωρία των 2 βαθμών που είχαν στην αρχή του φετινού… μαραθωνίου.
Οι «Φαίακες» υποδέχονται στις 20:30 (Novasports 1) τον Παναθηναϊκό και θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν τη νίκη, προκειμένου να πάρουν… δύναμη για την συνέχεια. Από την άλλη, το «τριφύλλι» καίγεται για το «τρίποντο», ούτως ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Δύο απουσίες

Εκτός πλάνων για τον Αλέκο Βοσνιάδη είναι οι Τουράμ και Βάργκας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή της Κέρκυρας: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κόντος, Ντιογκό, Ντουάλα, Μπάουμαν, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μεληκιώτης.

Με τους νέους

Στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται οι Σιλά, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ και Ινσούα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μολέδο, Κουλιμπαλί, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Στάικος, ο τιμωρημένος Ευαγγέλου και οι Πίσπας, Μπουζούκης και Εμμανουηλίδης.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Λουντ, Χίλιεμαρκ, Δώνης, Σιλά, Μουνιέ, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Μολίνς, Τσάβες. onsports.gr