iPhone X: Η Apple προβλέπεται ότι δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στη ζήτηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

iPhone X: Η Apple προβλέπεται ότι δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στη ζήτηση

iPhone X revealedΟι προ-παραγγελίες για το iPhone 8 και iPhone 8 Plus έχουν ήδη ξεκινήσει και σε κάποιες αγορές αναμένονται να παρουσιαστούν οι πρώτες καθυστερήσεις. Αν λοιπόν έχουμε καθυστερήσεις στα iPhone 8, δεν θα μας κάνει εντύπωση να δούμε το ίδιο φαινόμενο και στο επετειακό iPhone Χ.

Το bezel-less iPhone Χ με οθόνη OLED είναι αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και παρόλο που οι παραγγελίες και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν πιο αργά από το iPhone 8, ο δημοφιλής αναλυτής Ming-Chi Kuo, προβλέπει ότι η Apple δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί απόλυτα στη ζήτηση.

Ο Ming-Chi Kuo της KGI Securities, που με τις φετινές διαρροές για τα iPhones αποδείχθηκε αρκετά ακριβής, αναμένει να πουληθούν 40 εκατ. iPhone X μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και πάλι ο αριθμός δεν θα είναι αρκετός για να ικανοποιηθούν όλοι. Όσοι δεν καταφέρουν αν το πάρουν στα χέρια τους φέτος, θα πάνε για του χρόνου μαζί με τα υπόλοιπα 90 εκατ. χρηστών που προβλέπεται να αγοράσουν το iPhone X μέσα στο 2018. Η Apple προβλέπεται ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη ζήτηση από το πρώτο μισό του 2018.

Σύμφωνα με τον Kuo, η OLED οθόνη είναι αυτή που κρατά πίσω την παραγωγή, ενώ ούτε και η 3D-scanning κάμερα βοηθά.

Οι παραγγελίες του iPhone X ξεκινούν 27 Οκτωβρίου και οι πωλήσεις στις 3 Νοεμβρίου με τιμή από 999 δολάρια. techblog.gr