Η αναβάθμιση του Σκουρτόπουλου: Αυτός θα ηγηθεί της Εθνικής στα προκριματικά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η αναβάθμιση του Σκουρτόπουλου: Αυτός θα ηγηθεί της Εθνικής στα προκριματικά

Ο Κώστας Μίσσας είχε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει ως ομοσπονδιακός και, όπως όλα δείχνουν, παραδίδει τη σκυτάλη στον έμπειρο κόουτς με πολυετή προσφορά στην Εθνική ομάδα.
Η διάδοχη κατάσταση στον εθνικό πάγκο αποφασίστηκε ήδη. Βάσει των όσων μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, τη θέση του Κώστα Μίσσα στην ηγεσία του τεχνικού επιτελείου παίρνει άμεσα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος ήταν ο βασικός συνεργάτης του στο Ευρωμπάσκετ.

Η πρόταση αυτή τέθηκε προς συζήτηση στο ΔΣ της ΕΟΚ και, όπως διέρρευσε, έγινε αποδεκτή, διότι καλύπτει τις προδιαγραφές. Ο Σκουρτόπουλος (νυν προπονητής του ΓΣΛ Φάρου) είναι ένας κόουτς που γνωρίζει τ' αποδυτήρια - κατατόπια της Εθνικής, ως μέλος του σταφ, έχει δουλέψει σε ομάδες της δεύτερης βαθμίδας του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει κατασταλαγμένη άποψη για το υλικό που θα διαχειριστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα σε Ισραήλ, Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία.

Ο Ηλίας Παπαθεωδώρου παρουσιαζόταν ως βασικός "δελφίνος", τις τελευταίες ημέρες ωστόσο ατόνησε η υποψηφιότητά του και προκρίθηκε αυτή του Αθηναίου τεχνικού.

Ο Κώστας Μίσσας θα περάσει πλέον πίσω από την... κουρτίνα, θα έχει εποπτικό και συμβουλευτικό ρόλο ως τεχνικός διευθυντής. Όπως δηλαδή συνέβαινε πριν αναλάβει να κουβαλήσει το βάρος του εκλέκτορα λόγω της καθυστέρησης στην απόφαση της ΕΟΚ.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, ο γεν.γραμματέας της Ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης λέγοντας στον Sport24 Radio.103.3 πως "παραμένει η τεχνική ηγεσία, γιατί πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην Εθνική Ομάδα". Απλώς, όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει αλλαγή αρμοδιοτήτων. contra.gr