Γκάζι για τίτλο πατάει ο Ολυμπιακός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Γκάζι για τίτλο πατάει ο Ολυμπιακός

Γκάζι για τίτλο πατάει ο ΟλυμπιακόςΣτο δρόμο των επιτυχιών καλείται να επιστρέψει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης. Ενδεκάδα με αλλαγές ετοιμάζει ο Μπέσνικ Χάσι. 
Μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα και την εφιαλτική βραδιά με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Για τους Πειραιώτες η νίκη απέναντι στους Αρκάδες αποτελεί… υποχρέωση, αφού την επόμενη Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν στο παρελθόν τις κακές εμφανίσεις και να αποδείξουν ότι ήταν μία παρένθεση, η οποία έκλεισε και τώρα θα παλέψουν για την επίτευξη των στόχων τους. Με μεγαλύτερό όλων την κατάκτηση του νταμπλ και μίας καλής πορείας στην Ευρώπη. 


Στο καθαρά αγωνιστικό, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα με την οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός παρουσιάζεται έτοιμος να προχωρήσει σε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. 

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ζιλέ, Ρομαό, Ένγκελς και Φιγκέιρας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζντιέλαρ και ο Οτζίτζα, με τους Πάρντο και Σεμπά στα πλάγια. 

Ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζούρτζεβιτς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Προτό, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Εμενίκε, Φορτούνης, Νικολάου και Ταχτσίδης. Εκτός έμειναν οι Κούτρης, Ομάρ και Μποτία. sport-fm.gr